Diego Simeone, intr-o discutie privata » tehnicianul lasa sa se inteleaga ca l-ar alege pe Cristiano, nu pe Messi

Simeone si Ronaldo

El Partidazo de Cope a dat publicitatii o inregistrare in care sunt surprisi Diego Pablo Simeone, antrenorul de la Atletico Madrid si German Burgos, secundul sau de la aceeasi echipa. Ambii argentinieni, discutau despre esecul uluitor al nationalei lor in fata Croatiei lui Modric si Kovacic.

Evident afectati de rezultatul meciului de aseara, cei doi analizeaza “prieteneste” declinul echipei lor reprezentative. Discutia devine insa extrem de interesanta pe parcurs cand Diego Simeone vorbeste de “anarhie, nici urma de lideri, o echipa pierduta complet” si ii cere apoi opinia lui Burgos despre Caballero, portarul nationalei care aseara a gresit la gol. Marea surpriza vine insa pe finalul discutiei cand Simeone lasa sa se inteleaga in discutia cu secundul sau ca l-ar alege pentru o echipa antrenata de el pe Cristiano, nu pe Leo:

⚠ “Poate asa ne dam seama ca e foarte bun, German. Dar e foarte bun pentru ca e inconjurat de fotbalisti extraordinari. Iar eu vin si te intreb, daca ar trebui sa alegi intre ei doi, pentru o echipa normala sa zicem…gandeste-te German…Messi sau Cristiano, pe cine ai alege?”.

Puteti asculta mai sus ceea ce spune Diego Pablo Simeone, intr-una dintre cele mai surprinzatoare declaratii din ultimii ani.

Despre autor

Tags: , , , ,

Angelito

Angelito

"En el fútbol, el público se cansa de sus grandes figuras antes que éstas empiecen a fallar." - Don Santiago Bernabeu

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap