Situatia lui Isco in aer! Spaniolul a refuzat pentru moment prelungirea contractului

Cotidianul MARCA anunta in editia sa tiparita de astazi ca mijlocasul spaniol, Isco Alarcon, a luat deja decizia de a parasi Real Madrid in vara. Spaniolul mai are contract cu gruparea blanco pana in vara anului 2018 si momentan a refuzat propunerea de prelungire a angajamentului actual.

Real Madrid i-a facut pana in prezent doua propuneri fotbalistului iberic de prelungire a contractului scadent in vara viitoare. Prima a fost o propunere de 5 milioane de euro pe sezon si contract pana in 2022, in timp ce a doua, a venit la inceputul lunii februarie si s-a marit cu 500 de mii de euro plus un an in plus de contract. Ambele au fost refuzate de Isco Alarcon si agentii sai care au pus doua conditii:

  • 1. Salariu de 8 milioane de euro pe an si contract valabil pe 5 sezoane cu Real Madrid
  • 2. Asigurarea unui rol important in angrejanului echipei incepand cu sezonul viitor

Isco stie sa negocieze la maxim situatia sa actuala, profitand de faptul ca in iarna ar intra in ultimele sase luni de contract si presand astfel Madridul. Mijlocasul spaniol gestioneaza perfect situatia in acest moment acoperit fiind si de interesul deosebit din jurul sau. Nu mai putin de trei forte ale Angliei s-au aratat deja interesate de transferul sau: Manchester City, Chelsea si Tottenham. In plus, internationalul spaniol are si doua propuneri (concrete din cate se pare) de la Juventus Torino si AC Milan.

Conform informatiilor presei spaniole, in acest moment negocierile dintre Real Madrid si anturajul fotbalistului sunt blocate, clubul fiind aproape convins ca Isco va dori sa paraseasca in vara Santiago Bernabeu.

Despre autor

Tags: , ,

Laur Anghelache

Laur Anghelache

Orice om este prost cel putin 5 minute pe zi; intelepciunea consta in a nu depasi acesta limita. #SiempreMadridista

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap