Soy pipero!!!

Sunt Pipero, si sunt mandru de asta. Imi place sa ocup unul dintre locurile Socio cum a facut si tatal meu. Bunicul meu a fost primul socio al familiei. Niciodata nu a luat la misto echipa si nici nu a huiduit jucatorii. Ii placea sa mearga in gradene si sa-si scuipe plamanii alaturi de alti suporteri. Personal cred ca un comportament ca acela este sub nivelul nostru, madridista cu standarde ridicate, el se potriveste amaratilor care ne invadeaza locurile. Amaratii ne deranjeaza cu aplauze constante, cantece si incurajari. Cand ajung la limita rabdarii, imi pun sapca de madridista adevarat, mostenita de la tata, si cu dispret, le zic cateva. Cine naiba se cred? Nu-mi place sa fiu deranjat cand huiduiesc jucatorii, in timp ce mananc seminte din abundenta,Van Gogh a inteles, era un vizionar.

Nu dispretuiesc nimic mai mult decat niste tineri incurajandu-l pe Benzema cand rateaza un gol, un madridista adevarat ca mine si amicii mei din ghilda piperos n-ar proceda asa niciodata. Le dau de inteles imediat ca sunt prea zgomotosi, ca imi intrerup momentul de Cohiba™ si ca am citit in Marca si AS in dimineata respectiva ce jucator prost e Benzema, prin urmare ar trebui sa indeplinim fara sa clintim dorintele acelui pundit, pe care nu-l cunosc, pe ale carui calificari nu i le stiu, dar, hey, hey, hey, daca scrie pentru Relaño, acel sfant, atunci sigur stie el ceva. Prin urmare, ii zic ceva de “bine” lui Benzema ori lui CR7 sau oricui spune Relaño, cel mai intelept madridista din Spania (dupa mine, bineinteles), iar eu, prozelitul sau credincios.

De asemenea, il huidui pe Morata si nu fac diferente intre jucatori. Nu conteaza ca i-am huiduit pe Florentino, Mourinho, Ancelotti timp de un an pentru ca nu l-a jucat pe pusti, daca nu marcheaza din prima, fluier, il insult, pentru ca stiu despre subiect mai mult decat oricine, lasand la o parte faptul ca n-as putea deosebi o minge de fotbal de o masina de spalat vase. Am protestat si m-am plans ani de zile pentru a aduce mai multi “Ejpañoles” echipei, nu mi-a pasat ca erau slabi, decenti sau buni, am vrut pasapoarte spaniole ca accesorii pentru albul ala imaculat. Acum, ca ii am, nu sunt multumit de performantele lor, fereasca Sfantul ca Isco sa rateze o pasa, asa ceva nu poate fi tolerat.

Il detestam si pe Mou, nu avea señorio, se plangea prea mult si juca pe contraatac, cand eu voiam ca noi sa jucam tikitaka. – acum, am vazut ca incercam sa jucam tiki taka si nu-mi place dar asta-s eu si gandirea mea constanta- Nu discutam de arbitrii si un hat-trick al lui Ronaldinho reusit impotriva noastra, ne provoaca o placere mai mare decat, de exemplu, dun calcai a lui Bale and we like more to cheer Ronaldinho scoring a hat-trick against us than a heel pass from Bale. Asta inseamna señorio. Bineinteles, daca ne calareste arbitrul, sunt primul care se plange la bar, congruenta imi este straina.

As putea sa-mi continui povestea si manualul unui bun pipero, dar trebuie sa merg in Ventas, la coride, unde o sa huidui toreadorii de pe scaunul meu de abonat aflat in sectiunea 7 (tendido 7). Pe drum am sa ma opresc la biserica sa aprind o lumanare pentru Relaño si Carpio, sa-i tina Dumnezeu sanatosi pentru multi ani de acum incolo.
Tineti minte Madridistas

¡¡HASTA EL FINAL PIPAS CON SAL !!
¡¡ VIVA VALDANOOOOO !!
¡¡ RAÚL SELECCIÓN !!

P.S. Am plecat de la stadion cu 30 de minute inainte de terminarea partidei, ca de obicei, ca sa evit traficul si astia marcheaza 4 goluri. Acum vedeti de ce am dreptate cand ii huidui?

sursa: managingmadrid.com (articol oferit de Alexandru Labont)

Despre autor

Realmadrid.com.ro

Realmadrid.com.ro

Ser del Madrid es saber que ya eres el mejor en algo

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap