Telefoot » Sergio Ramos despre PSG, Zidane, Mbappe sau Cristiano

Sergio Ramos

Intr-un interviu acordat Telefoot, capitanul Realului, Sergio Ramos a analizat partida din optimile UCL contra lui PSG si a discutat despre actualitatea din sanul Campioanei lumii. Iata cele mai interesante declaratii ale Capitanului blanco:

Ramos despre Zidane: “Indiscutabil este cel mai bun. Suntem foarte fericiti ca este antrenorul nostru. Se intampla foarte rar ca un fost mare jucator sa devina si un foarte mare antrenor – dar Zidane a reusit!”

Ramos despre Karim Benzema: “Este un atacant excelent, cu multe calitati si cu un talent innascut. Poate marca, poate crea, poate asigura orice fundas advers de numeroase probleme. A juca pentru echipa voastra nationala e o onoare pentru orice fotbalist si sunt convins ca Benz isi doreste sa reprezinte Franta la Cupa Mondiala!”

Sergio Ramos despre Kylian Mbappe: “Un fotbalist uimitor, foarte tanar, dar cu un viitor extraordinar in fata. Intotdeauna face diferenta si il vom infrunta in curand. Mi-ar placea sa castigat Uefa Champions League pentru a treia oara la rand, dar sunt si alte echipe foarte bune in Europa: Barca, PSG, Bayern…”

Ramos despre Cristiano: “Al nostru numar 7 este ceva ce n-am mai vazut pana acum. Deja este o legenda si va fi unanim recunoscut ca unul dintre cei mai mari din istorie. Cristiano are un rol foarte important in ceea ce este azi Real Madrid. Toata lumea il respecta!”

Ramos despre PSG: “S-au intarit si isi doresc fara indoiala sa castige Uefa Champions League. Dar…vom vedea. Intotdeauna meciurile noastre cu ei au fost atractive, interesante. A castiga, face insa parte din ADN-ul Madridului!”

Despre autor

Tags: , , , ,

Angelito

Angelito

"En el fútbol, el público se cansa de sus grandes figuras antes que éstas empiecen a fallar." - Don Santiago Bernabeu

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap