Terapie de grup: ce s-a discutat intre Zidane si jucatorii sai

El Larguero a dezvaluit ce s-a discutat in vestiarul blanco dupa partida de la Vigo. Au existat inclusiv acuzatii, dar Zidane a tinut ca toata lumea sa se exprime. Antrenorul francez nu cere transferuri, pentru ca merge pe mana actualului lot 100%, in conditiile in care in urma cu cateva luni, aceiasi fotbalisti au adus Madridul in topul fotbalului mondial, pentru al doilea an la rand.

“O discutie este necesara, eu nu fac astfel de discutii de dragul de a le face. Cand ne revedem, vom discuta cu totii” a anuntat Zizou in conferinta de presa.

Intalnirea a avut loc, iar El Larguero sustine ca a durat 45 de minute. In cadrul ei, antrenorul a facut trimetere la spiritul de grup, a cerut ca fiecare jucator sa-si faca autocritica si s-a stabilit ca grupul va trage tare pentru a salva sezonul, mai ales ca urmeaza dubla cu puternicul PSG.

[su_pullquote]”Cand un jucator traverseaza o perioada proasta, datoria mea este sa-l ajut. Nu sa-l critic in public. Nu voi face asta niciodata! Vinovati suntem cu totii, dar eu sunt cel responsabil. Suntem o familie, suntem cu totii in aceeasi barca. Eu azi sunt, maine nu mai sunt la Madrid. Realul e mai presus de orice si de oricine, dar niciodata nu voi renunta la increderea mea in acest lot!” – Zidane, antrenor Real Madrid[/su_pullquote]

Cei de la El Larguero au aflat si cateva din discutiile purtate intre jucatori si antrenor. Zidane a fost foarte sobru pe durata dialogului, iar “grupul” de spanioli in frunte cu Ramos si Isco plus vicecapitanul Marcelo au luat primii cuvantul. Cristiano Ronaldo de asemenea a vorbit in fata tuturor despre situatia echipei.

Nu au lipsit insa argumentatiile jucatorilor mai tineri, care au pastrat un ton foarte civilizat, dar ar fi acuzat ca “nu intotdeauna joaca titulari cei care se antreneaza cel mai bine”.

Conform aceleiasi surse, un fotbalist spaniol din lot ar fi confirmat sub protectia anonimatului ca dialogul dintre antrenor si jucatori s-a produs, ca a fost “necesar” dar ca “i s-a parut plictisitor si prea putin productiv”.

sursa: El Larguero

Despre autor

Tags: , ,

Laur Anghelache

Laur Anghelache

Orice om este prost cel putin 5 minute pe zi; intelepciunea consta in a nu depasi acesta limita. #SiempreMadridista

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap