Toni Kroos: “Nivelul meu a crescut, ii datorez asta lui Zidane!”

Internationalul german Toni Kroos si-a laudat antrenorul la finalul partidei de Liga Campionilor cu AS Roma: “Cu Zidane antrenor sunt in situatia de a-mi putea imbunatati jocul si nivelul. In mare parte, ii datorez lui asta, ma simt foarte bine alaturi de el si ma bucur ca am parte de increderea antrenorului Zidane” a marturisit Kroos dupa victoria madrilenilor 2-0 cu AS Roma.

Legat de pozitia sa in teren, Kroos a precizat: “Antrenorul stie cel mai bine. Dar Zidane stie totodata ca pot juca si in rol de numar 5, si in rol de numar 6 si in rol de 8 ceva mai avansat. Azi (n.r marti) am jucat ceva mai sus, dar in ultima vreme am fost numar 6. Zizou poate conta pe mine pentru mai multe pozitii”. Cat despre felul in care joaca el si echipa sa, Toni a adaugat: “Jucam bine. E drept nu in toate meciurile, dar atunci cand se schimba lucrurile e normal sa nu mearga totul perfect din prima. Suntem insa pe un drum bun, acum ne aparam mai sus, facem pressing mai sus si cred ca recuperam mai multe mingi acum decat inainte. Dar stim ca putem face lucrurile sa mearga si mai bine, mai ales in meciurile importante, in sferturi, in semifinalele Ligii Campionilor “ a spus Kroos.

Germanul a marturisit ca sansele Madridului in La Liga sunt practic inexistente: “Da, campionatul nu este inca incheiat, mai sunt 30 de puncte puse in joc, noi va trebui sa luptam si sa dam totul in toate aceste meciuri, nu trebuie sa coboram nivelul. Campionatul nu s-a incheiat si obligatia noastra este sa luptam pana la final. Nu cred ca putem sa mai castigam campionatul, dar aceste meciuri ne pot ajuta foarte mult” a incheiat starul nationalei Germaniei si al gruparii blanco.

Toni Kroos cifre
Meciuri goluri pase de gol cartonase galbene minute jucate
32 1 9 2 2730

Despre autor

Tags: , ,

Angelito

Angelito

"En el fútbol, el público se cansa de sus grandes figuras antes que éstas empiecen a fallar." - Don Santiago Bernabeu

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap