Twitter #MadriDay: 20 octombrie 2017

MadriDay

#MadriDay de astazi 20 octombrie 2017 imi ofera ocazia sa va multumesc tuturor celor care ati intampinat bine aceasta idee. Nu promit ca vom putea face in fiecare zi asta, dar cu siguranta e o placere sa ajut, atat cat pot si cum pot, aceasta comunitate. Sa incepem!

De multe ori m-am gandit la o statistica per Liga Campionilor a celor doi mari rivali: Messi si Cristiano. Azi, am gasit una interesanta: Cristiano a marcat 4 goluri in finalele UCL jucate, Messi doar 2! Cristiano a marcat 13 goluri in semifinalele UCL jucate, Messi doar 4! Cristiano a marcat 20 de goluri in sferturile UCL jucate, Messi doar 10!! Per total, in fazele eliminatorii, Cristiano-Messi 37-16!!!

Ma numar printre fetele care-l considera pe Casemiro un baiat foarte sexy. Cu siguranta insa majoritatea dintre voi il apreciaza pentru fotbalistul care s-a impus autoritar la Real Madrid. Avem o statistica si pentru el: Case in 2016-2017 are 159 de tackling-uri castigate, 87 de mingi interceptate, 53 de interventii decisive, 19 ocazii de gol create, 6 goluri si doua assist-uri. Nu suna rau, nu? Fara sa mai punem ca zambeste frumos 🙂

Real Madrid a ajuns la o intelegere cu Alan, noul star al nationalei Braziliei sub 17 ani. Acesta joaca la Palmeiras si are o clauza de 50 de milioane de euro. Palmeiras vrea sa o mareasca la 150 de milioane datorita interesului manifestat de Real Madrid si Manchester City.

Marele Fernando Hierro despre Gareth Bale: “Este ca o masina de formula 1. Daca te uiti la calitatile lui realizezi ca este un fotbalist magnific”

In afara de brazilianul Alan, Real vrea sa-l cumpere la Ferran Torres, un jucator care este deja considerat noul Isco si viitorul lider al nationalei Spaniei. Momentan joaca la echipele de tineret ale ibericilor si la Valencia. Barcelona il doreste de asemenea pe fotbalist!

Cristiano a invitat-o pe Kendall Jenner la un meci al Realului. Sora lui Kim Kardashian ar fi acceptat invitatia. Ma! Esti aproape casatorit! 🙁

Real Madrid 82 – 69 CSKA Moscova: victorie importanta la baschet pentru baieti

In timpul meciului cu Olimpiacos, Messi scoate ceva de la jambiere si baga in gura. Ce-o fi fost? E normal sa vedem asa ceva pe un stadion?

Despre autor

Tags: , , ,

karmen

karmen

Soy madridista y el día que el Madrid pierde, al día siguiente llevo la camiseta con todo mi orgullo. Yo no me escondo, ahí estoy, en las buenas y en las malas, siempre por ti. #HalaMadrid #MadriDay

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap