Varane: “Nu ma simt deloc confortabil ca rezerva!”

Raphael Varane a acordat un interviu revistei Surface Magazine in care a recunoscut ca inca comite suficiente erori, dincolo de toata siguranta pe care o afiseaza in teren. Fundasul francez, proaspat numit de Didier Deschamps intre capitanii echipei reprezentative trage totodata un semnal de alarma anuntand ca faptul ca se afla inca pe banca de rezerve nu-i convine: “Inca fac lucruri pe care n-ar trebui sa le fac pe teren. Gresesc, dar sunt om, e normal sa o fac. Pentru mine, zilele in care realizez ca gresesc pe teren inseamna un dezastru, dar incerc sa fac fata cu brio presiunii” a marturisit tanarul fundas central francez.

Despre faptul ca se afla inca in umbra lui Pepe si Sergio Ramos, Varane spune: “Cu siguranta, pe moment nu-mi prieste faptul ca sunt rezerva, iar pe viitor nu-mi convine. Obiectivul meu este sa fiu in teren meci de meci, bineinteles. Sper sa pot sa cresc in continuare, nu resimt presiunea, incerc sa raman acelasi” a declarat Varane.

In legatura cu nationala Frantei si cu coechipierul sau, Karim Benzema, Rapha adauga: “Cred ca exista asteptari uriase fata de Karim atunci cand vine la echipa nationala. I se cer multe lucruri, uneori prea multe, dar parerea mea este ca face fata cu brio tuturor asteptarilor!” a incheiat internationalul francez.

[socialpoll id=”2235751″]

Despre autor

Tags: , ,

Florin Codreanu

Florin Codreanu

Hala Madrid y nada mas!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap