VIDEO | Manchester United – Real Madrid 2-1. Infrangere in primul amical din era Lopetegui

Man United - Real Madrid

Prea devreme pentru orice concluzie. Real Madrid a pierdut primul amical al verii si primul meci din era Lopetegui in fata unui Man United avansat ca pregatire, dar cu un lot destul de subtire. 71% posesie au avut madrilenii la prima partida fara Zidane si Cristiano Ronaldo, cu un Vinicius Junior foarte curajos si un Martin Odegaard excelent in partea a doua a jocului.

Spaniolii Ceballos si Odriozola au fost cei mai buni fotbalisti ai lui Lopetegui, intr-un meci in care Real Madrid ar fi meritat probabil mai mult. Karim Benzema a marcat primul gol din era Julen Lopetegui, dupa o centrare a lui Theo Hernandez. Francezul din defensiva a fost foarte bun pe faza de atac, dar nu la fel de inspirat in defensiva. In timp ce conationalul sau a avut parca o viteza in plus fata de anul trecut.

Vinicius a reusit faza primei reprize cand l-a ametit efectiv pe Fosu-Mensah si i-a centrat lui Gareth Bale. Brazilianul a lasat detalii placute in spatele sau, aratand mult curaj si initiativa. Nu e usor insa pentru el ca la primul joc oficial la Real Madrid sa aiba in fata o echipa ca Manchester United. Chiar si-asa, promite.

A fost un meci in care Lopetegui ne-a aratat ca Zidane a gresit putin in privinta lui Ceballos. Participativ, combinativ, tehnic si eficient, spaniolul a lasat o impresie excelenta atat cat a jucat. Un inceput bun pentru el intr-un meci pe care Madridul l-a controlat autoritar la mijlocul terenului, un rol important avandu-l si Marcos Llorente, alt fotbalist neglijat de Zidane.

Si Odriozola a lasat o impresie foarte buna. Noul fundas dreapta arata calitate pe ambele faze de joc, are explozie, o tehnica excelenta si foarte multa personalitate. Un Arbeloa cu mai multa capacitate de efort si mai multa calitate individuala, detaliu care nu are cum sa nu ne bucure.

Alexis Sanchez si Ander Herrera au profitat de golurile din defensiva madrilena si au facut 2-0 pentru “diavolii rosii”, intr-un meci in care la Madrid a debutat Lunin si au revenit Odegaard, De Tomas ori experimentatii Asensio, Isco, Kroos si Nacho, ultimii 4 pentru un sfert de ora.

Despre autor

Tags: , , , ,

The Real Riley

The Real Riley

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap