Visul frumos s-a terminat? James isi inchiriaza superba casa din La Finca

Veste bomba din Spania. Jaime Acero, jurnalist la EFE si OkDiario anunta ca James Rodriguez a contactat o agentie imobiliara renumita din Spania pentru a-si inchiria impresionanta vila din cartierul madrilen, La Finca. Columbianul nu doreste sa-si vanda casa din Lagos, La Finca ci doar sa o inchirieze si a stabilit si un pret impreuna cu sotia sa: 17.000 de euro pe luna anunta Acero.

Decarul blanco pare sa aiba viitorul tot mai departe de Real Madrid sustine aceeasi sursa, care completeaza ca “James a decis sa nu-si vanda locuinta ci doar sa o inchirieze pentru ca viseaza sa revina la Real Madrid si sa se retraga pe viitor in Capitala Spaniei”. Apropiatii lui James i-ar fi confirmat lui Acero ca starul columbian a cerut renumitei agentii imobiliare “Gilmar y Realizza”, cea mai importanta din Madrid, sa accelereze procesul si sa-i gaseasca rapid chiriasi. Vecini cu James Rodriguez in acea zona rezidentiala renumita sunt Gareth Bale, Cristiano Ronaldo (care locuieste la 5 minute de columbian) si Sergio Ramos.

lafincaacero1_thumbnail_628x250

In acelasi timp columbianul sustin surse apropiate de jucator ale lui Acero si-ar cauta deja prin intermediari o locuinta in apropiere de Manchester, acolo unde se vorbeste ca ar urma sa fie proxima sa destinatie. Rodriguez ar putea lucra din vara cu Jose Mourinho pe Old Trafford.

Tags: ,

Realmadrid.com.ro

Realmadrid.com.ro

Ser del Madrid es saber que ya eres el mejor en algo

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap