Visul frumos s-a terminat? James isi inchiriaza superba casa din La Finca

Veste bomba din Spania. Jaime Acero, jurnalist la EFE si OkDiario anunta ca James Rodriguez a contactat o agentie imobiliara renumita din Spania pentru a-si inchiria impresionanta vila din cartierul madrilen, La Finca. Columbianul nu doreste sa-si vanda casa din Lagos, La Finca ci doar sa o inchirieze si a stabilit si un pret impreuna cu sotia sa: 17.000 de euro pe luna anunta Acero.

Decarul blanco pare sa aiba viitorul tot mai departe de Real Madrid sustine aceeasi sursa, care completeaza ca “James a decis sa nu-si vanda locuinta ci doar sa o inchirieze pentru ca viseaza sa revina la Real Madrid si sa se retraga pe viitor in Capitala Spaniei”. Apropiatii lui James i-ar fi confirmat lui Acero ca starul columbian a cerut renumitei agentii imobiliare “Gilmar y Realizza”, cea mai importanta din Madrid, sa accelereze procesul si sa-i gaseasca rapid chiriasi. Vecini cu James Rodriguez in acea zona rezidentiala renumita sunt Gareth Bale, Cristiano Ronaldo (care locuieste la 5 minute de columbian) si Sergio Ramos.

lafincaacero1_thumbnail_628x250

In acelasi timp columbianul sustin surse apropiate de jucator ale lui Acero si-ar cauta deja prin intermediari o locuinta in apropiere de Manchester, acolo unde se vorbeste ca ar urma sa fie proxima sa destinatie. Rodriguez ar putea lucra din vara cu Jose Mourinho pe Old Trafford.

Despre autor

Tags: ,

Realmadrid.com.ro

Realmadrid.com.ro

Ser del Madrid es saber que ya eres el mejor en algo

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap