Wanda Nara » motivul pentru care Real Madrid l-a respins pe Icardi

Wanda Nara-Icardi

Pe Santiago Bernabeu, nimeni nu e prieten cu perioada de transferuri din iarna. Cu exceptiile numite Marcelo si Higuain, jucatorii adusi de Real Madrid in aceasta perioada nu au confirmat, astfel ca decizia oficialilor blanco, pare usor de inteles.

In ciuda problemelor din ofensiva, extrem de evidente in acea perioada, Madridul nu s-a miscat nici in iarna pentru a transfera un atacant. Cu toate acestea, un nume a fost pe buzele oficialilor blanco: Mauro Icardi, de la Internazionale Milano. Insa Icardi s-a lovit de o problema neasteptata care a impiedicat deschiderea discutiilor.

Real Madrid a refuzat contactul direct cu Inter si Icardi in iarna, pentru ca fotbalistul a trimis-o la discutii, pe iubita sa, Wanda Nara, cea care joaca si rolul de agent al acestuia.  Wanda Nara a fost cea care a contactat Real Madrid si a explicat faptul ca discutiile pentru un eventual transfer al iubitului Mauro, vor trece pe la ea. Oficialii merengue au refuzat-o insa politicos, printr-un mesaj insa categoric.  In cele din urma, spaniolii sustin ca Wanda a “scapat” informatii in presa cum ca de fapt, Mauro Icardi ar refuza sa plece la Real Madrid, cel putin in acel moment al sezonului.

In cele din urma, Icardi nu a ajuns in iarna pe Santiago Bernabeu si detaliile care l-ar putea aduce din sezon viitor la Madrid trebuie sa o ocoleasca pe Wanda. Cel putin asa sustine presa spaniola, care confirma ca Real Madrid va refuza orice discutie cu “agenta” fotbalistului, cu toate ca exista interes pentru varful argentinian. Pentru ca transferul sa se realizeze, Icardi ar trebui sa-si gaseasca un alt “intermediar”. Wanda Nara, la fel ca si agentul Mino Raiola, sunt considerati indezirabili de catre conducerea clubului blanco.

Icardi-Wanda Nara

Modelul in varsta de 31 de ani a fost casatorita cu Maxi Lopez, fostul jucator de la FC Barcelona. Cu Lopez, Wanda Nara are trei copii, Constantino, Benedictor si Valentino. Din 2014, Nara are o relatie cu Mauro Icardi, cu care de asemenea are doi copii: Francesca si Isabella. Icardi si Maxi Lopez au fost foarte buni prieteni. Cei doi s-au casatorit in 2014, la scurt timp dupa ce divortul Wandei cu Maxi Lopez a fost finalizat. Presa italiana scrie ca Maxi si Mauro nu-si mai vorbesc deloc din 2013, iar in aprilie 2014, cand s-au intalnit in partida Sampdoria-Inter, Lopez a refuzat sa-i stranga mana la inceputul meciului lui Mauro. Acea partida a fost denumita de italieni “Wanda derby”. Oficialilor merengue nu le place absolut deloc cercul in care se invarte fotbalistul, iar informatiile care vin dinspre anturajul lui Icardi nu-i sunt deloc favorabile argentinianului.

Despre autor

Tags: , ,

Angelito

Angelito

"En el fútbol, el público se cansa de sus grandes figuras antes que éstas empiecen a fallar." - Don Santiago Bernabeu

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap