Zidane cere liniste si concentrare maxima: “Inca n-am castigat nimic, baieti!”

“Discursul lui Zidane paveaza drumul Madridului din acest final de sezon” anunta MARCA, ziar care explica exact ce le-a cerut Zidane elevilor sai. Unanim apreciat de vestiar, antrenorul francez a ales un mesaj ponderat la antrenamentul dinaintea jocului cu Villarreal. Avand in mod surprinzator echipa inca angrenata pe cele mai importante doua fronturi, intr-un moment in care nimeni nu se mai astepta la asta, Zidane a cerut liniste si cumpatare: “Baieti, trebuie sa fim linistiti. Nu vreau sa ne bucuram pentru ca nu am castigat nimic in acest sezon inca. Ne va vosta foarte scump daca ne bucuram fara sa avem pentru ce” s-a auzit vocea antrenorului francez la Valdebebas, scrie MARCA in editia sa tiparita de astazi.

“Zidane incearca sa stopeze euforia jucatorilor sai, care acum o saptamana erau aproape eliminati din Liga Campionilor si la distanta de titlu in Spania, iar acum viseaza cu ochii deschisi la o “dubla” istorica. Moralul este extraordinar in vestiar, iar jucatorii trag tare la antrenamente, aspect care il bucura pe Zinedine, insa francezul incearca sa controleze aceasta euforie pentru a o canaliza pe drumul corect catre reusita. Zizou cere liniste si nu o face intamplator. Tehnicianul blanco este constient de ocazia uriasa care s-a nascut in acest final de an, dar vrea ca jucatorii sai sa fie perfect constienti de faptul ca ultimele meciuri din an vor trebui tratate cu 100% nivel de concentrare”.

“Ceea ce il linisteste pe Zidane” sustine MARCA este “faptul ca jucatorii sai sunt foarte determinati si extrem de concentrati”. Francezul le-a atras deja atentia inainte de meciul cu Getafe, iar acestia au reactionat extraordinar, reusind un meci bun pe Colliseum Alfonso Perez. In plus, Zidane are de partea sa sprijinul “los pesos pesados”, Ramos, Ronaldo, Modric, Marcelo, Benzema sau Pepe facand front comun in jurul antrenorului francez pe care il aseamana spune MARCA cu italianul Carlo Ancelotti. Un fost mare jucator care ii intelege si care a trecut de multe ori prin situatii similare. Antrenorul si-a jucat viitorul in partida cu WfL Wolfsburg, iar jucatorii au simtit asta. La finalul meciului istoric de pe Bernabeu, Ramos l-a imbratisat in vazul unul intreg stadion vreme de cateva minute, iar in autocar, Ronaldo a fost omul care a transmis in aplauzele tuturor: “Victoria asta e victoria antrenorului. Mai mult decat victoria noastra, e victoria sa” incheie aceeasi sursa.

Despre autor

Tags: , , ,

Angelito

Angelito

"En el fútbol, el público se cansa de sus grandes figuras antes que éstas empiecen a fallar." - Don Santiago Bernabeu

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap