Zidane i-a cerut lui Morata sa-si scurteze vacanta de vara

Accidentarea lui Cristiano Ronaldo ii da batai de cap lui Zinedine Zidane. Tehnicianul francez i-a cerut conform cotidianului MARCA lui Alvaro Morata sa-si scurteze planurile de vacanta pentru a putea fi apt 100% in vederea Supercupei Europei, primul titlu al sezonului 2016-2017. Real Madrid joaca pe 9 august contra Sevillei, iar Zidane il vrea aproape de echipa cat mai repede pe Alvaro Morata, jucatorul rascumparat de Real Madrid de la Juventus.

In ciuda zvonurilor privind plecarea sa, Morata a refuzat sa plece din cate se pare la Arsenal si va ramane la Real Madrid unde va primi o marire de contract. Morata va deveni unul dintre jucatorii cei mai bine platiti din lotul echipei madrilene, iar presa spaniola scrie ca fotbalistul ar putea fi prezentat drept achizitia verii pentru Real Madrid in fata fanilor. Pentru Alvaro lucrurile au luat o cu totul si cu totul alta intorsatura. Dupa ce a parasit Real Madrid, Morata a devenit titular in nationala Spaniei si dupa doua sezoane bune la Juventus pretul sau a ajuns aproape de 60 de milioane de euro, atat cat cerea se spune Real Madrid pentru a se desparti de el.

Spaniolii au aflat ca Real Madrid a avut o oferta de 58 de milioane de euro pentru Morata, refuzata atat de jucator cat si de gruparea blanco, fotbalistul fiind convins de Zidane se spune sa continuie pe Santiago Bernabeu. Alvaro Morata ar putea fi acum prezentat in fata fanilor, o prezentare menita sa certifice ramanarea sa la Madrid, dar si sa ofere un exemplu canteranilor despre cum poti ajunge un star plecand din Academia clubului blanco, anunta Radio Marca.

Despre autor

Tags: ,

Angelito

Angelito

"En el fútbol, el público se cansa de sus grandes figuras antes que éstas empiecen a fallar." - Don Santiago Bernabeu

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap