Valencia trage cu dintii de Gaya, jucator aflat in atentia lui Real Madrid

Unul dintre numele vehiculate pentru un transfer in vara pe Santiago Bernabeu, este numele fundasului stanga spaniol, Jose Luis Gaya de la Valencia. Jucatorul nu si-a prelungit inca acordul cu gruparea levantina, care ar dori sa-i includa in contract o clauza de rezilere de 80 de milioane de euro. Mai mult, pretentiile salariale ale fotbalistului nascut la Pedreguer se ridica acum la aproape 2 milioane de euro, tinand cont de interesul major manifestat de cateva cluburi mari din Europa pentru el.

Dintre toate optiunile, Real Madrid pare clubului cel mai interesat de transferul lui Gaya, gruparea blanco fiind dispusa sa ofere 15 milioane de euro in vara pentru a-l aduce pe inlocuitorul lui Juan Bernat in primul unsprezece al lui Nuno Espirito Santos. Interesant este ca fotbalist s-ar parea ca mai are o noua problema pe cap in aceste zile, tinand cont ca cel mai influent impresar din fotbalul mondial, Jorge Mendes ar dori sa-l aduca sub “aripa” sa.

Fundasul nu a luat inca o decizie in privinta viitorului sau, surse apropiate de clubul levantin sustinand totusi ca Gaya isi va prelungi in cele din urma acordul cu gruparea de pe Mestalla. Chiar si-asa, Directorul General al madrilenilor, Jose Angel Sanchez si unul dintre agentii fotbalistului, Gottfried Fuchs, ar urma sa se intalneasca in saptamana 1-7 martie pentru o prima discutie, informatie care circula de cateva zile prin Valdebebas. Situatia lui Gaya nu este insa una certa in acest moment, iar eventuala sa sosire pe Santiago Bernabeu depinde de foarte multi factori, printre care si plecarea lui Fabio Coentrao.

In sezonul 2014-2015, Gaya a bifat 25 de meciuri si a marcat doua goluri (cate unul in campionat si Copa del Rey) pentru Valencia fiind  vazut drept unul dintre jucatorii foarte importanti ai echipei. Noul patronat al levantinilor respinge vehement ideea de a vinde jucatori in campionatul iberic si incearca sa-i prelungeasca acordul lui Gaya pana in 2020.

Despre autor

Tags: , , ,

Florin Codreanu

Florin Codreanu

Hala Madrid y nada mas!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap