Almeria – Real Madrid 1-4. Victoria cu numarul 20, victorie chinuita

Real Madrid a obtinut si cea de-a 20-a victorie consecutiva in sezonul 2014-2015, dar s-a chinuit serios pe Estadio de los Juegos Mediterraneo in fata Almeriei.

Fara Luka Modric, James Rodriguez si Sergio Ramos, Real Madrid n-a avut deloc un meci facil la Almeria. Gazdele au reusit una dintre cele mai bune prestatii din acest sezon de Primera Division, iar Real Madrid s-a desprins tarziu pe tabela de marcaj, dupa ce la scorul de 2-1, Iker Casillas a aparat o lovitura de la unsprezece metri.

Real a fost o echipa lunga la Almeria, asa cum n-am mai vazut de mult un prim unsprezece blanco in acest sezon. Distantele dintre linii au fost prea mari in multe momente ale jocului si doar sacrificiul lui Gareth Bale si Isco Alarcon a facut in multe momente ca Madridul sa nu piarda definitiv controlul asupra meciului. Almeria a facut un pressing foarte bun, s-a organizat bine si a asteptat cuminte sa descopere bresele din defensiva merengue. Isco a deschis insa scorul printr-o executie spectaculoasa, dupa o preluare de manual si o executie splendida la coltul lung. Gazdele au revenit destul de repede in meci print-o reusita spectaculoasa semnata de Verza, care a prins un sut senzational de la mare distanta. Real a reusit insa imediat sa preia din nou conducerea, dupa un alt gol spectaculos, marcat de aceasta data cu capul de Gareth Bale. Galezul a marcat in stilul lui Santillana dupa o centrare exceptionala a lui Toni Kroos.

Dupa pauza, Real Madrid a trecut prin mari emotii, atunci cand centralul partidei a dictat lovitura de la unsprezece metri dupa un fault comis in careu de Marcelo Viera. Verza, omul cu executia fantastica de la golul Almeriei a executat lovitura de la unsprezece metri, dar Casillas s-a intins perfect si a respins lovitura mijlocasului gazdelor. De aici incolo, a aparut Ronaldo. Cristiano a linistit definitiv apele in ultimele zece minute, ajungand la cota celor 25 de goluri marcate in primele 15 runde. Primul gol a fost marcat dupa o conclucrare perfecta cu Benzema, un gol care a reprezentat o dovada in plus a colaborarii perfecte dintre Karim si Cristiano. Golul patru a venit dupa o cursa spectaculoasa a lui Dani Carvajal si o centrare perfecta, in spate, pentru executia Balonului de Aur.

Real Madrid invinge la Almeria cu 4-1 si strange cel de-al 20-lea succes consecutiv din acest sezon. Pentru campioana Europei, urmeaza Campionatul Mondial al Cluburilor din Maroc.

Despre autor

Tags: , , , ,

Florin Codreanu

Florin Codreanu

Hala Madrid y nada mas!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap