Alvaro Arbeloa: “Ovatii pentru Messi? Cel care trebuie sa fie ovationat pe Bernabeu este Cristiano!”

Alvaro Arbeloa a fost aplaudat la scena deschisa de fanii lui Liverpool la revenirea pe Anfield Road. Acum cateva zile, Arbeloa a implinit zece ani de la debutul sau pentru Real Madrid, dar “spartanul” n-a fost uitat de fanii care timp de doi ani de zile l-au urmarit aparand tricoul “cormoranilor”. Pentru Arbeloa, partida cu Liverpool a fost intr-adevar speciala: “Am venit aici cu mult respect pentru adversar, pentru istoria acestui club si pentru acest stadion minunat. Cu tot acest respect, am incercat sa ne respectam blazonul si traditia, jucand asa cum trebuie sa joace Real Madrid. Am luptat mult pentru acest triumf si va asigur ca nu a fost deloc usor. Stiam ca primele 20 de minute vom suferi pentru ca stim cum incepe Liverpool meciurile de pe Anfield. Am castigat cu 3-0 pe Anfield, un lucru care nu s-a intamplat niciodata. Pentru madridism, a fost o seara istorica” a marturisit Arbeloa la finalul jocului.

“Spartanul” a avut doar cuvinte de lauda pentru sustinatorii gazdelor: “Publicul de aici este pur si simplu minunat. Au acea mentalitate engleza diferita: isi sustin mereu favoritii indiferent de scor. In acelasi timp ne-au demonstrat mult respect! Vreau sa multumesc fanilor nostri care au venit in numar mare de la Madrid si ne-au sustinut permanent. Din proprie experienta va spun ca nu e deloc usor sa te faci auzit pe Anfield ca suporter rival” a spus Alvaro Arbeloa.

Cat despre posibila sa titularizare in El Clasico, Arbeloa a avut un raspuns prin care a surprins toata masa de jurnalisti prezenta la interviu: “Asteptam un meci complicat, dar avem mult mai multa incredere. Echipa devine tot mai buna pe zi ce trece, muncim mult, muncim impreuna si cu siguranta pe acest drum trebuie sa mergem daca vrem sa castigam contra Barcelonei. Nu am de ce sa ma mint…stiu ca sambata va juca Dani (n.r Carvajal) si mi se pare o decizie corecta. Il voi sustine pe Carvajal cu pretul vietii mele” a uluit Arbeloa.

Cat despre posibila festivitate pe care Liga Spaniola a permis-o Barcelonei in cazul in care Leo Messi depaseste recordul istoric al lui Telmo Zarra, Arbeloa a fost transant: “Astazi, fara dubii, Cristiano Ronaldo este cel mai bun fotbalist al lumii. Stim ce poate face Messi… Suntem insa norocosi sa il avem pe Cristiano Ronaldo in echipa si nu l-as da pentru niciun alt jucator din lumea asta. Nu cred ca Bernabeul il va ovationa pe Messi. Daca exista un fotbalist care merita sa fie ovationat sambata, acela este Cristiano Ronaldo!!!”

Despre autor

Tags: , , , ,

Florin Codreanu

Florin Codreanu

Hala Madrid y nada mas!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap