Carlo Ancelotti asteapta verdictul medicilor pentru a-l folosi pe Khedira titular in El Clasico

Pentru Real Madrid, odata incheiat jocul de pe Anfield, incep grijile pentru El Clasico. Antrenorul Carlo Ancelotti nu stie daca va putea conta deocamdata pe Sergio Ramos pentru partida de sambata, dar are certitudinea ca Gareth Bale nu va putea juca impotriva rivalei din Barcelona.

Din informatiile noastre, italianul se gandeste sa-l utilizeze ca titular pe Sami Khedira, care ieri a bifat primele minute dupa o pauza de doua luni. Germanul nu pare insa pregatit sa joace 90 de minute, astfel ca Ancelotti va primi un verdict in privinta utilitatii lui Khedira cel mai probabil in cursul zilei de maine. Daca Sami Khedira va fi considerat apt la macar 80% din potential, germanul ii va lua locul lui Isco in unsprezecele de start, in caz contrar, cel mai probabil Golden Boy 2012 urmand a incepe meciul contra catalanilor din primul minut.

Nici Fabio Coentrao nu pare a fi recuperat 100% pentru jocul de sambata, dar sansele portughezului au crescut pe parcursul acestei saptamani. In banda dreapta va reveni Daniel Carvajal, in timp ce Varane si Benzema sunt refacuti complet si pot juca in El Clasico inca din startul partidei. O alta varianta pentru inlocuirea lui Bale o reprezinta Asier Illaramendi, una insa cu mai putine sanse de concretizare. Ancelotti prefera sa inceapa mai prudent jocul contra Barcelonei si de aceea va forta la maxim varianta Khedira, in caz contrar, Madridul va miza pe un joc super ofensiv cu Isco si James langa Ronaldo si Benzema la fel ca pe Anfield Road.

Despre autor

Tags: , , , , ,

Florin Codreanu

Florin Codreanu

Hala Madrid y nada mas!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap