Alvaro Morata: “Nu ma gandesc la revenirea mea la Real Madrid”

Alvaro Morata va reveni miercuri pe Santiago Bernabeu, de aceasta data in calitate de adversar al echipei sale de suflet. Real Madrid pastreaza o optiune de rascumparare asupra canteranului, o optiune care devine tot mai posibila in aceasta perioada. Ieri, Morata a comentat revenirea sa la Madrid, in calitate de adversar: “Nu port nimanui pica. Ii sunt recunoscator lui Ancelotti pentru ca mi-a dat minute la Madrid, insa nu am nimic de demonstrat nici lui si nimanui altcuiva. Sunt jucatorul lui Juventus si vreau sa fac un meci bun pentru echipa mea” a spus Moratita pentru Sky Sport.

Despre posibila sa revenire la Real Madrid, Morata spune: “Nu ma gandesc la asta, sunt fericit la Torino. Nu conteaza de cat timp Juventus nu a mai castigat Liga Campionilor, acum muncim pentru a o castiga si sper sa reusim asta. Ne meritam prezenta intre cele patru semifinaliste si imi doresc ca la final sa ramanem intre primele doua”.

Canteranul a facut si o dezvaluire interesanta legata de meciul de maine: “Am primit din partea prietenilor si apropiatilor prietenilor mei in jur de 3000 de cereri de bilete pentru acest meci. Asta ca sa intelegem cu totii despre ce meci vorbim maine…” a glumit Alvaro.

Despre autor

Tags: , , ,

Florin Codreanu

Florin Codreanu

Hala Madrid y nada mas!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap