Situatia lui Iker Casillas analizata de legende blanco: “Iker este patrimoniul acestui club”

Situatia lui Iker Casillas a fost analizata pe parcursul zilei de ieri de fosti coechipieri si fost mari jucatori ai gruparii blanco. Unul dintre primii care au “luat cuvantul” a fost fostul mare capitan si coechipier al lui Casillas, Manolo Sanchis. Acesta a comentat pentru Cadena COPE gesturile lui Casillas vis-a-vis de publicul blanco, dar si relatia acestuia cu actualul capitan merengue: “Eu despre Iker Casillas vorbesc in calitate de socio si suporter al acestui club. Casillas reprezinta patriomoniul clubului Real Madrid, iar de patrimoniu trebuie sa ai grija mereu. Nu ma simt deloc linistit stiind ca unul dintre marii nostri fotbalisti va avea parte de un final de cariera atat de nefericit” a anuntat Sanchis.

Michel, fostul mare mijlocas blanco a comentat si el pentru Cadena SER situatia lui Iker: “Are nevoie de o noapte de liniste, apoi de un meci bun. Publicul de pe Bernabeu este diferit in meciurile din Europa. Eu nu cred ca va fi fluierat miercuri, mai ales daca face un meci bun. La returul cu Atletico am fost la meci si nimeni nu l-a fluierat, dar daca rezultatul miercuri nu ajuta, nu exclud aceasta probabilitate. Nimeni nu il poate invata pe Casillas sa fie madridista, pentru ca acest baiat stie ce inseamna asta de la varsta de 8 ani. Pentru mine, aceasta situatie trebuie rezolvata la finalul sezonului. Singurul vinovat in aceasta disputa este Mourinho” a atacat fostul component al Quintei.

Martin Vasquez, si el fost component al Quintei a raspuns intrebarilor adresate de COPE: “Casillas nu trebuie fluierat niciodata, pentru ca face parte dintre acei jucatori legendari ai acestui club. N-as spune ca Mourinho poarta vina pentru ceea ce i se intampla. Mourinho l-a trecut pe banca, pentru ca atunci Iker nu traversa un moment sportiv bun. Problema este ca si voi cei din presa ati gresit. V-ati transformat in portavocea lui Iker si l-ati atacat pe Lopez meci de meci, apoi cand publicul a realizat nedreptatea din jurul lui Diego, totul s-a intors impotriva lui Iker. Dar Iker nu trebuie sa raspunda pentru lipsa de experienta si diplomatie a presei si a celor care il venereaza. Casillas este o legenda si la cate a facut pentru acest club, merita un final fericit la Madrid.” a marturisit Vasquez.

In fine, Agustin, fostul portar al echipei madrilene, a lansat o ipoteza ingrijoratoare pe parcursul zilei de ieri: “O sa vedeti ca nu doar Casillas ci si Cristiano vor pleca la finalul anului. Stiu asta din surse sigure. Nu e normal ca cei doi sa primeasca fluieraturi pe stadionul pe care mereu au dat totul”

533 de meciuri a bifat Manolo Sanchis pentru Real Madrid intre 1983 si 2001

512 meciuri a jucat Michel la Real Madrid intre 1981 si 1996

262 de meciuri a strans Martin Vasquez in tricoul merengue 

53 de trofee au castigat Sanchis, Michel si Martin Vasquez la Real Madrid impreuna

Despre autor

Tags: , , ,

Angelito

Angelito

"En el fútbol, el público se cansa de sus grandes figuras antes que éstas empiecen a fallar." - Don Santiago Bernabeu

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap