Ancelotti si Real Madrid: informatii contradictorii in privinta viitorului lui Carletto

Informatii contradictorii in ceea ce priveste viitorul lui Carlo Ancelotti pe banca lui Real Madrid. Tehnicianul italian al carui sezon in urma cu o saptamana putea fi catalogat drept unul “sobresaliente” a pierdut in numai zece zile creditul unei parti importante a fanilor merengue. Primele iesiri ale acestora s-au produs chiar la Vigo, acolo unde cele cateva sute de fani blanco l-au admonestat pe Carletto in momentul iesirii de pe Balaidos. Si totusi, lumea nu uita performanta magica din Champions League si seara incredibila de la Munchen. Intrebarea de pe buzele fanilor este insa una simpla: a fost mai mare meritul lui Ancelotti in campania Champions League decat degringolada pe care italianul a acceptat-o tacit in Primera?

Foarte multe surse din apropierea clubului confirma supararea catorva membrii importanti ai Consiliului de Administratie al clubului care mai ales dupa esecul de la Valladolid par sa fi atins punctul limita. Exista insa si numeroase surse care sustin ca Ancelotti va continua la Real Madrid indiferent de rezultatul finalei de la Lisabona, contand pe sprijinul presedintelui Florentino Perez. De altfel, Florentino este in acest moment singurul sustinator al proiectului Ancelotti, iar alaturi de mai marele blanco se afla jucatorii merengue, care aproape la unison sustin continuitatea tehnicianului nascut la Reggiolo.

Pe de alta parte, informatiile care vin dinspre Chamartin contrasteaza. Ancelotti si-a iesit pentru prima data din calmul imperturbabil dupa meciul de la Valladolid, iar la sedinta tehnica de dupa partida disputata la Pucela a aratat cu degetul spre cativa dintre jucatorii sai in frunte cu Alvaro Morata si Asier Illarramendi. Pentru italian, acelasi surse, sustin ca finala de la Lisabona este un “todo o nada”. Ancelotti este omul care a condus echipa spre un parcurs ireprosabil in Copa del Rey (trofeu adjudecat deja de Real Madrid) si spre finala Champions League, obiectiv neatins de Real Madrid de peste un deceniu.

Sursele noastre sustin ca cea mai mare parte a Consiliului de Administratie a clubului (mai exact oameni cu putere decizionala ca Eduardo Fernandez de Blas, Enrique Sanchez Gonzalez si Fernando Tapias, cu totii apropiati ai presedintelui Perez) i-au reprosat atat lui Ancelotti cat si lui Florentino Perez maniera ridicola in care Real Madrid a ratat titlul de campioana a Spaniei, devenit aseara matematic imposibil dupa doua egaluri cu Valencia si Valladolid si o infrangere rusinoasa cu Celta Vigo. Acestia il considera culpabil pe Ancelotti de esecul din La Liga , de maniera incredibila cu care “albii” au tratat sezonul dupa seara magica de pe Allianz Arena, de starea fizica precara a multor jucatori merengue dar si de deciziile tactice gresite luate pe parcursul ultimelor meciuri de campionat. Conform acestor surse, singura salvare a lui Ancelotti este castigarea Uefa Champions League, caz in care reprosurile ar inceta, iar tehnicianul italian si-ar continua linistit proiectul. In caz contrar, se spune ca Florentino va fi supus unei “tirade” fara precedent pentru a i se forta mana si a renunta la serviciile lui Carlo Ancelotti. Interesant este ca in acest moment, nici Ancelotti nu pare decis sa continuie sau nu pe Santiago Bernabeu.

 

Despre autor

Tags:

Florin Codreanu

Florin Codreanu

Hala Madrid y nada mas!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap