Arbeloa: “Ceballos n-a fost umilit. Nu e umilitor sa aperi tricoul Realului cateva secunde!”

arbeloa, real madrid

Alvaro Arbeloa si-a prezentat oficial noul proiect Mambo FC, ocazie cu care si-a facut evident timp sa discute si despre echipa sa de suflet.

“Spartanul” a discutat despre situatia actuala a clubului, dar si despre cazurile Gareth Bale si Dani Ceballos, care au creat polemica in aceste zile.

“Nu cred ca Real Madrid nu mai are incredere in Gareth Bale. Si nici nu consider ca traverseaza un moment prost. Eu personal, daca as fi in locul lui Zizou, as incerca sa-l protejez. Mi-as dori sa-i am pe toti la cel mai inalt nivel, iar pe Gareth l-as trata cu toata grija din lume. Este un fotbalist excelent” a explicat Arbeloa.

Produs al clubului blanco, fostul fundas dreapta din apararea merengue, nu crede ca Dani Ceballos a fost umilit de Zidane pentru ca a fost trimis pe teren in ultimele 30 de secunde ale meciului: “Niciodata nu e umilitor sa intri pe teren si sa aperi tricoul Madridului. Chiar daca pentru cateva secunde, nu e nicio umilinta sa intri si sa iti ajuti echipa. Ca nimanui nu-i place asta? Probabil. Ca Ceballos e dezamagit? Cu siguranta. Dar sper ca se va antrena ca un animal pentru a schimba cele 15 secunde cu 15 minute si asa mai departe. Asta e mentalitatea” a declarat Arbeloa.

12 ani a bifat Arbeloa la toate categoriile de varsta pentru Real Madrid. In total, fundasul nascut la Salamanca a strans 233 de meciuri pentru Los Merengues, pentru care a marcat sase goluri. 12 trofee a castigat Arbeloa la Madrid si in nationala Spaniei pentru care a adunat 56 de partide.

Despre autor

Tags: , ,

Angelito

Angelito

"En el fútbol, el público se cansa de sus grandes figuras antes que éstas empiecen a fallar." - Don Santiago Bernabeu

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap