Beast mode » Mariano Diaz a reusit golul carierei in Franta

mariano-diaz

Mariano Diaz traverseaza cea mai buna perioada a carierei sale. Si o face in tricoul lui Olympique Lyonnais, club care a platit Madridului 8 milioane de euro pentru transferul atacantului dominican.

Ieri, Mariano a reusit poate cel mai frumos gol din cariera sa, deschizand scorul pentru Lyon, in partida cu Saint-Etienne.

Atacantul in varsta de 24 de ani a reusit astfel cel de-al 16-lea sau gol in actualul sezon competitional. Mariano a marcat de 14 ori in Ligue 1 si cate o data in Cupa Frantei si Europa League. Totodata, el a reusit sa paseze de 6 ori decisiv coechipierilor sai.

Diaz sta mai bine in acest sezon decat Karim Benzema (8 goluri si 7 pase de gol), Gareth Bale (10 goluri si 7 pase de gol) sau fostul madrilen, Alvaro Morata (12 goluri si 5 pase de gol la Chelsea).

Realul nu are optiune preferentiala pentru transferul lui Mariano, iar cotidianul AS noteaza ca Atletico Madrid doreste sa profite de aceasta situatie si sa plateasca 40 de milioane de euro pentru transferul sau din vara. Pe de alta parte, elvetienii de la Le Matin noteaza ca si Paris Saint Germain il urmareste cu maxima atentie pe Diaz.

Despre autor

Tags: , , ,

karmen

karmen

Soy madridista y el día que el Madrid pierde, al día siguiente llevo la camiseta con todo mi orgullo. Yo no me escondo, ahí estoy, en las buenas y en las malas, siempre por ti. #HalaMadrid #MadriDay

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap