Arsenal dispusa sa lupte cu Chelsea si Bayern pentru Khedira

Dincolo de interesul tacit manifestat de Bayern Munchen pentru Sami Khedira, internationalul german a intrat conform presei din Anglia in atentia a doua cluburi londoneze de calibru. Este vorba despre Chelsea Londra si Arsenal Londra, echipe pregatite sa faca o oferta concreta pentru jucatorul blanco.

Daca amanuntele despre interesul lui Chelsea apar ceva mai greu, presa engleza anunta ca Arsenal este pregatita cu o oferta de 22 de milioane de euro pentru mijlocasul german al lui Real Madrid. Khedira studiaza in aceste zile oferta de prelungire a contractului pe care i-a pregatit-o Real Madrid, dar daca nu va fi de acord cu ceea ce Madridul ii propune, oficialii blanco ar putea lua in calcul un eventual transfer al lui Khedira la o alta echipa, mai ales ca jucatorul mai are contract doar pana in 2015.

Madrilenii cauta deja sa acopere acea zona centrala prin discutiile purtate separat pentru Verratti, Kroos sau Pogba, cu toate acestea Ancelotti i-a cerut lui Khedira sa se gandeasca bine inainte de a lua o decizie legata de viitorul sau. Internationalul german a absentat in ultimul sezon din cauza unei accidentari grave, cu toate ca incepuse ca titular sezonul in viziunea lui Ancelotti. In prezent, Khedira face parte din lotul Germaniei pentru Cupa Mondiala din 2014, despre care puteti citi toate amanuntele pe www.mondial2014.ro.

Despre autor

Tags:

Florin Codreanu

Florin Codreanu

Hala Madrid y nada mas!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap