Michael Ballack: “Ozil a gresit cand a plecat de la Real Madrid!”

Transferul lui Mesut Ozil la Arsenal a dat nastere multor discutii contradictorii in trecut. Nici fostul mare international german, Michael Ballack nu s-a abtinut sa comenteze situatia decarului nationalei Germaniei, care i-a facut o caracterizare completa starului german si cateva recomandari. Ballack considera ca Ozil a gresit in momentul in care a ales sa plece de la Real Madrid, dar crede ca mijlocasul ofensiv german poate conduce nationala “panzerelor” spre finala Cupei Mondiale din Brazilia.

“Transferul asta de la Real Madrid la Arsenal a inceput bine pentru el, dar apoi lucrurile s-au ingreunat. Fotbalul englez este foarte complicat, am simtit-o pe pielea mea cand am facut acest pas. Ozil este unul dintre cei mai buni fotbalisti din lume, un veritabil numar 10, care isi asuma foarte multe responsabilitati. Este un jucator caruia ii place rolul de “free player”, un jucator care are un rol aparte in teren si care isi arata influenta de fiecare data cand atinge mingea. Cateodata insa limbajul corpului nu-l ajuta si atunci dispare acea eticheta de fotbalist de clasa” a spus Ballack. Intrebat daca el crede ca Ozil s-a inselat plecand din Spania, fostul mare international german a completat: “Pentru mine personal, e o mare eroare. Mi-ar fi placut sa-l vad luptand acolo pentru titularizare. Este pacat ca a luat aceasta decizie, deoarece sunt sigur ca jucatori formidabili ca Benzema sau Ronaldo si-ar fi dorit ca Mesut sa continuie acolo. E un jucator generos”a completat Ballack.

Legat de sezonul fantastic al Madridului, Ballack marturiseste: “Ancelotti a schimbat lucrurile acolo, e un antrenor mare care stie sa se faca apreciat de catre jucatori si sa se adapteze in orice mediu. E diferit de Mourinho, insa nu cred ca gasim zece antrenori asemanatori. Fiecare are plusurile si minusurile sale. Pentru amandoi vorbesc performantele in schimb. Madridul a oferit un fotbal incredibil in dubla cu Bayern si a castigat meritat finala Ligii. Este o campioana justa” a incheiat Michael Ballack.

Despre autor

Tags: ,

Florin Codreanu

Florin Codreanu

Hala Madrid y nada mas!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap