AS: Di Maria vrea sa plece, James Rodriguez va fi inlocuitorul sau

Conform cotidianului AS, Angel di Maria si-a cerut transferul de la Real Madrid si va parasi gruparea blanco in aceasta vara. Desi Carlo Ancelotti vrea sa-l pastreze la echipa, iar agentul fotbalistului ajunsese la un acord cu Real Madrid pentru marirea salariului argentinianului, Fideo a surprins pe toata lumea cerandu-i Directorului General, Jose Angel Sanchez transferul.

AS sustine ca ofertele venite din Franta (Monaco si PSG) respectiv Anglia (Manchester City si Manchester United) l-au dat peste cap pe argentinian, mai ales ca toate cele patru cluburi ii ofera un salariu aproape dublu fata de Real Madrid si garantarea postului de titular in echipa. Real Madrid cere 50 de milioane de euro pentru starul ei si pregateste conform aceleiasi surse transferul lui James Rodriguez, senzatia Cupei Mondiale din Brazilia. Jorge Mendes, impresarul ambilor fotblisti pare a fi elementul cheie in aceasta tranzactie.

Di Maria a facut doua declaratii surpriza in decurs de numai doua zile, declaratii pe care sursele cotidianului AS le considera belicoase: “Nu stiu daca raman la Real Madrid” a spus Di Maria acum o saptamana pentru ca ieri,intr-un interviu surprinzator sa-i aplice un “croseu in plina figura” lui Cristiano Ronaldo: “Messi este cel mai bun din lume, ceea ce face el nu face nimeni”.

Motivele plecarii lui Angel di Maria au legatura si cu o alta cauza: Gareth Bale. Galezul este vazut drept o piesa de rezistenta in actualul Real Madrid, iar Di Maria s-ar putea vedea obligat sa-l concureze in banda dreapta pe Bale, in conditiile in care Toni Kroos este ca si antamat de Real Madrid. Daca informatiile presei iberice se vor confirma, Di Maria, care nu era una dintre plecarile posibile ale Madridului in aceasta vara, ii va face loc in echipa lui James Rodriguez. Perla lui AS Monaco si-a declarat deja disponibilitatea de a evolua pentru clubul vietii sale.

Despre autor

Tags: ,

Florin Codreanu

Florin Codreanu

Hala Madrid y nada mas!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap