EXCLUSIV: S-a terminat telenovela Benzema. Francezul isi va prelungi contractul cu Real Madrid dupa Cupa Mondiala

Karim Benzema si-a sunat in cursul zilei de duminica impresarul (Karim Djaziri) si l-a anuntat ca isi doreste sa ramana pe Santiago Bernabeu cerandu-i sa ajunga la un acord rapid cu Real Madrid. Francezul a purtat in cursul aceleiasi zile o discutie cu trei oameni importanti in viata sa: Florentino Perez, Carlo Ancelotti si Zinedine Zidane, iar insistenta lui Florentino de a semna prelungirea contractului cu Benzema in cursul acestei saptamani a dat se pare roade.

Benzema a acceptat conditiile oferite de Real Madrid (7 milioane de euro stagionali si contract pana in 2019) in timp ce Florentino Perez a acceptat compromisul de a-i oferi francezului cateva bonusuri anuale, care i-ar putea aduce inca 1-2 milioane de euro in contract. Clauzele asupra carora a insistat Karim Benzema sunt: 1 milion de euro in plus pe an la contract daca va cuceri Balonul de Aur in urmatoarele trei sezoane , 500.000 de euro daca echipa va castiga Uefa Champions League in urmatorii trei ani si alti 500.000 de euro daca Benzema va deveni golgeter in La Liga sau Champions League.

Francezul isi va prelungi contractul cu Real Madrid pentru inca trei sezoane, iar anuntul se va face cel mai probabil dupa Campionatul Mondial din Brazilia, foarte probabil in august. Karim Benzema va deveni cel mai bine platit jucator francez din lume si al cincilea jucator din lotul blanco dupa Ronaldo, Bale, Sergio Ramos si Iker Casillas.

Despre autor

Tags:

Florin Codreanu

Florin Codreanu

Hala Madrid y nada mas!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap