AS: Karim Benzema vrea salariu dublu la Real Madrid

Karim Benzema mai are contract cu Real Madrid pana pe 30 iunie 2015. Gruparea blanco doreste sa-i prelungeasca francezului acordul scadent in vara anului viitor si desigur sa-i propuna marirea contractului actual. Din cate se pare insa, cele doua parti sunt departe de a ajunge la un numitor comun. Cotidianul AS sustine ca agentul fotbalistului, Karim Djaziri, a cerut oficialilor blanco la ultimele discutii, dublarea salariului jucatorului sau.

In momentul de fata, Benzema castiga anual 4.5 milioane de euro pe an, iar Djaziri cere Realului ca fotbalistul sau sa incaseze 9 milioane de euro per sezon. AS confirma tacit faptul ca Benzema are o propunere foarte tentanta pe masa din partea unui alt club, care i-ar aduce aceasta suma in conturi in fiecare an. In acelasi timp, cotidianul AS confirma si informatia lansata de Realmadrid.com.ro care a anuntat pe 13 mai 2014 ca francezul are o propunere de 9 milioane de euro per sezon din partea clubului englez, Arsenal Londra.

Mereu protejat de Florentino Perez, omul care a insistat pentru transferul sau, Benzema se lasa influentat de agentii sai, sustin surse din apropierea clubului blanco pentru cotidianul AS. Madridul s-a comportat excelent cu Benzema, iar acum ii pregateste un contract de 6 milioane de euro pe an. Departe totusi de ceea ce-si propune francezul la renegociere.

Despre autor

Tags:

Florin Codreanu

Florin Codreanu

Hala Madrid y nada mas!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap