Atentie! Zidane a mai descoperit un mare talent. Cine este Rayan Cherki

Are doar 16 ani, dar este exact genul de jucator pe care Real Madrid il poate transfera in foarte scurt timp.

Tanar, extrem de talentat, cu reale perspective pentru o cariera de star. Numele sau este Rayan Cherki si i-a atras deja atentia lui Zinedine Zidane, tehnician recunoscut pentru faptul ca simte extrem de bine proiectia fotbalistilor tineri, care se pot impune la un moment dat.

Doua goluri si doua pase de gol a reusit Rayan Cherki pentru Lyon la mijlocul lunii ianuarie intr-un meci de Cupa pentru Lyon. A devenit astfel cel mai tanar jucator care a reusit asta pentru clubul francez. Jean Michel Aulas cauta deja solutiile financiare necesare pentru a-i prelungi sederea la Olympique cu o clauza de reziliere aferenta.

Presa franceza scrie insa ca Rayan Cherki e in dilema. Recent, intr-un interviu acordat unei publicatii franceze si-a marturisit admiratia pentru Zinedine Zidane si pasiunea pentru Real Madrid. Nimeni nu crede ca declaratiile sale sunt intamplatoare. Ba mai mult, par sa aiba legatura, cumva, cu interesul manifestat de Zidane pentru transferul sau. Iar Zizou se inseala rar…

La numai 16 ani Rayan Cherki este cotat la 8 milioane de euro. Este un mijlocas ofensiv care a bifat deja 5 meciuri in Ligue 1 si care in Youth League are 4 goluri in 3 meciuri jucate. International U16 al Frantei, Cherki a fost remarcat de Zidane cu ajutorul amicului sau Jose Alcocer, selectioner l acestei reprezentative. Si a ramas impresionat de el, sustine presa franceza, inca de anul trecut.

Despre autor

Tags: , ,

Angelito

Angelito

"En el fútbol, el público se cansa de sus grandes figuras antes que éstas empiecen a fallar." - Don Santiago Bernabeu

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap