Atletico – Real Madrid, derby madrilen vital pentru oaspeți!

Atletico Madrid, aflată în acest moment în fruntea clasamentului cu 58 de puncte din 24 de meciuri disputate, primește vizita campioanei en titre Real Madrid, locul 3 cu 53 de puncte din 25 de meciuri, într-un meci cu o încărcătură emoțională deosebită, un meci vital pentru Real. Echipa noastră nu își poate permite un rezultat altul decât victoria în cazul în care dorește să mai lupte pentru La Liga în acest an.

Gazdele au 2 reveniri importante, Kierran Trippier fundaș dreapta și Ferreira Carrasco, ambele foarte importante.

La Real Madrid, cea mai importantă revenire este cea a lui Karim Benzema, principala referință ofensivă, cel de la care se așteaptă goluri în meciul de astăzi. Rodrygo Goes a revenit și el etapa trecută, intrând în minutul 60 și având un impact imediat asupra partidei. Vini JR va începe pe bancă, alături de un alt jucător foarte important, Fede Valverde, și el proaspăt revenit după accidentare.

Pentru prima dată în ultimii 23 de ani, Atletico are mai multe goluri marcate decât Realul.

Primul 11 la Real va fi Courtois, Lucas, Varane, Nacho și Mendy, la mijloc Kroos – Modric și Casemiro iar în față Rodrygo, Benzema și Asensio.

Arbitrul meciului va fi Hernandez Hernandez, un central care nu aduce amintiri plăcute pentru suporterii madrileni, acesta fiind unul dintre cei care Sergio Ramos spunea că are o problemă personală cu el, eliminându-l în 2 Clasice.

Hala Madrid!

Despre autor

Realmadrid.com.ro

Realmadrid.com.ro

Ser del Madrid es saber que ya eres el mejor en algo

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap