Știrile zile despre Real Madrid – 9 Martie 2021

Cum era de așteptat, partida de duminică a lăsat loc multor interpretări mai ales datorită penalty-ului ne acordat de Hernandez Hernandez, după ce i-a fost semnalizată faza din camera VAR. Anul acesta, Hernandez a fost corectat de VAR de 14 ori, de 13 ori modificându-și decizia iar a 14-a oară a fost chiar în Derby. Părerea generală este că oamenii din stafful Madridului au greșit prin libsa de atenție acordată acestor presiuni din exterior asupra arbitrilor și a impresiei generale că Realul este ajutată. Când câștigă au fost ajutați de VAR, când pierd au jucat foarte prost iar faptul că din octombrie echipa noastră nu a mai primit niciun penalty nu apare nicăieri. Rivalii însă au grijă să apară peste tot cu aceste informații.

Segio Ramos este foarte aproape să revină, cel mai sigur în meciul retur cu Atalanta dar nu este exclus să prindă și câteva minute în meciul următor cu Elche. Vini JR se află de asemenea într-o formă bună, intrarea lui și a lui Fede Valverde revoluționând jocul echipei noastre în Derby.

Salariul cerut de Killian Mbappe se pare că este de aproximativ 36 de milioane de eur net pe sezon, sumă care va fi cerută și Madridului dacă doresc să-l transfere. În cazul în care nu își va reînoi contractul cu PSG, francezii se pare că vor cere 200 mil Eur pe el, cu 20 de milioane mai mult decât au dat celor de la Monaco. Rămâne de văzut dacă va intra și Liverpool în această cursă, plecarea lui Salah și situația actuală părând să necesite o decizie urgentă.

Erling Haaland va juca în meciul de diseară contra Sevilliei, fiind recuperat de echipa medicală germană în timp util.

Despre autor

Realmadrid.com.ro

Realmadrid.com.ro

Ser del Madrid es saber que ya eres el mejor en algo

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap