Au afisat o pancarta prin care au cerut demisia presedintelui si au fost scosi de pe stadion

Fara injurii, fara sa scandeze trivial, fara sa ceara demisia prin scandari. Si totusi, eliminati rapid de pe stadion. Un grup de fani blanco au afisat la meciul de debut al lui Zinedine Zidane o pancarta pe care era scris “Florentino, esti vinovat!”.

Fortele de ordine de pe Santiago Bernabeu au intervenit la scurt timp distanta si i-au scos cu forta de pe stadion pe “rebeli”. O actiune complet neplacuta la adresa unor spectatori / suporteri care si-au manifestat in public parerea vis-a-vis de conducerea clubului blanco. Printr-un gest care aduce aminte mai degraba de un veritabil comportament dictatorial.

Momentul in care fanii au fost inlaturati de pe stadion a fost insotit cu fluieraturi de ceilalti suporteri aflati in imediata apropiere. Jurnalistul Manu Martin de la ESPN a fost martor al evenimentului si anunta ca pancarta fanilor “a rezistat maxim doua minute, pana cand fortele de ordine au intervenit brutal”.

La iesirea de pe stadion, acestia au izbucnit si au scandat numele lui Cristiano Ronaldo, dar si al noului antrenor Zinedine Zidane. Era deja tarziu, in cateva minute au fost inlaturati de pe arena echipei lor favorite

Despre autor

Tags: ,

Laur Anghelache

Laur Anghelache

Orice om este prost cel putin 5 minute pe zi; intelepciunea consta in a nu depasi acesta limita. #SiempreMadridista

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap