Warning: is_readable() [function.is-readable]: Unable to find the wrapper "https" - did you forget to enable it when you configured PHP? in /home/realmadr/public_html/wordpress/wp-content/plugins/mashsharer/includes/header-meta-tags.php on line 286
Tue. Jan 21st, 2020
Zinedine Zidane

Jucatorul surpriza pe care Zidane vrea sa-l vada la lucru in acest final de sezon

Real Madrid are un final neplacut, dar linistit de sezon. Jurnalistul Euardo Cornago sustine ca antrenorul Zinedine Zidane vrea sa testeze in aceasta perioada cat mai multi jucatori pentru a se orienta in privinta celor care merita si pot sa continuie si din sezonul viitor pe Santiago Bernabeu.

Unul dintre ei este Brahim Diaz, fotbalistul achizitionat de la Manchester City si pe care Zidane il cunoaste prea putin. Tanarul si talentatul mijlocas ofensiv spaniol ar putea primi in acest final de sezon mai multe sanse sa demonstreze ce poate.

In cazul in care nu va corespunde cerintelor antrenorului, Brahim ar putea fi imprmutat din vara in Primera Division, unde ar urma sa joace meci de meci. Momentan, fotbalistul care este pe placul conducerii prin potentialul pe care il anunta, a primit foarte putine sanse din partea lui Santiago Solari.

24 de minute a primit Diaz in mandatul Solari. 16 minute le-a bifat in Cupa Spaniei, iar alte 8 in La Liga. Se asteapta ca Zidane sa-i ofere mai multe minute in acest final de campionat pentru a se edifica asupra nivelului sau de joc. La antrenamente, Brahim a lasat o impresie buna pana acum.