Real Madrid a respins varianta Pierre Emerick Aubameyang

Pierre-Emerick Aubameyang

0-1 cu Villarreal si la Madrid a avut loc o noua intalnire de urgenta intre oficialii clubului. Nimic nu se schimba insa, proiectul Zinedine Zidane merge inainte, iar perioada de iarna nu va aduce probabil mutari spectaculoase de lot.

Primim totusi o veste din Spania, de unde aflam ca Directorul General, Jose Angel Sanchez, ar fi dorit sa-l transfere in aceasta iarna pe gabonezul Pierre Emerick Aubameyang de la Borussia Dortmund.

Africanul se afla intr-o situatie complet neclara in Germania, in ciuda unui randament extraordinar. S-a ajuns pana la rebeliune, iar Auba si-a anuntat clar intentia de a pleca, mai multe echipe manifestandu-si interesul pentru el. Sanchez ar fi participat la o intalnire alaturi de Hans-Joachim Watzke (Presedintele clubului german), Marcus Knipping (Director Economic BvB) si Michael Zorc (Directorul Sportiv BvB) la Geneva, o intalnire absolut fortuita, neplanificata, dar in care subiectul de discutie principal a fost Aubameyang.

Rezultatul ei? Jose Angel s-a intors la Madrid si l-a anuntat pe Florentino Perez ca Aubameyang este disponibil si accesibil (din punct de vedere financiar) echipei madrilene. Se pare ca inclusiv cei de la Borussia ar fi scazut din pretentiile cifrate la 85 de milioane de euro si ar fi facut-o la insistentele jucatorului. Transferul s-ar fi putut realiza, insa Real Madrid nu a urmat aceasta pista din doua motive:

  • ┬╗Zinedine Zidane a considerat ca Aubameyang nu este decat o solutie de compromis, foarte costisitoare
  • ┬╗Real Madrid a considerat ca achizitionarea unui jucator de 28 de ani, pentru o suma ce ar fi depasit in iarna 55-60 de milioane de euro, nu ar fi fost o investitie corespunzatoare si ar fi impiedicat transferul a cel putin unui jucator (important) vizat in vara.

Chiar daca nu exista detalii suficiente se zvoneste ca principalul motiv pentru ca Pierre Emerick Aubameyang ar fi fost “refuzat” de Real Madrid ar fi Mauro Icardi. Argentinianul are o clauza de 110 milioane de euro, pe care oficialii blanco sunt pregatiti sa o achite, in iarna sau in vara. Inter va incerca sa-i prelungeasca acordul si automat clauza de reziliere argentinianul, dar acest lucru depinde de mai multi factori, printre care si performanta din acest sezon a nerrazzurilor.

Despre autor

Tags: , , ,

Realmadrid.com.ro

Realmadrid.com.ro

Ser del Madrid es saber que ya eres el mejor en algo

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap