Conferinta de presa, Zinedine Zidane, inainte de Real Madrid – Villarreal

Real Madrid fiind la 16 puncte în spatele liderului Barcelona în LaLiga, deși cu o partidă disputată în minus, au produs încă un joc dezamăgitor în Copa del Rey la mijlocul săptămânii împotriva Numanciei, partidă ce s-a terminat 2-2.

Zidane a susținut o conferință de presă înainte de jocul cu Villareal.

”M-am săturat să aud că Madrid joacă slab, e ușor să spui că totul este prost, dar nu totul este așa aici. Este bine să vorbești într-un sens negativ despre Real Madrid, pentru că se vinde mai bine.” a spus Zidane.

Zidane susține că este important ca jucătorii să rămână concentrați și să nu asculte de critici.

”Tot ce se spune despre Real Madrid este negativ și asta nu e bine, eu nu văd lucrurile așa. Situația este așa cum este și trebuie sa privim pozitiv lucrurile. Încă avem șanse în toate competițiile.”

Real Madrid va înfrunta Leganes în următoarea rundă din Copa del Rey, iar Zidane nu se așteaptă la o dublă manșă facilă.

”Cu Leganes va fi dificil, și lucrul bun este că noi nu ne vom deplasa din Madrid.”

”Cu oricine jucăm, noi fiind Real Madrid, toți ne vor complica partidele, indiferent de nume.”

Villareal: ”Când are balonul echipa joacă foarte bine, e o echipă foarte pozitivă, care depune mult efort.”

Forma lui Cristiano: ”El este bine, din punct de vedere fizic, ceea ce este foarte important, el a marcat multe goluri și o va face din nou.”

Benzema: ”Nu știu cum este, el a început să se antreneze cu mingea dar vom lua totul pas cu pas, când se întoarce vreau să fie la 200% nu la 80%.”

Ce trebuie schimbat cu privire la meciul cu PSG: ”Trebuie să ne regăsim nivelul de joc ridicat, dacă dorim să avem așteptări de la acel meci. Ceea ce vrem este să revenim la vechiurile obiceiuri și să câștigăm partide și ca fiecare să dea mai mult din ce poate pentru că situația cere.”

”Înțeleg că oamenii sunt surprinși că rivalii cumpără jucători și noi nu. Eu am jucătorii mei care sunt foarte buni și nu văd pe nimeni pe piață care poate schimba sau îmbunătăți ceva. În iunie da, dar acum nu.”

Avem aici tragerile pentru sferturile de finală în Copa del Rey:

Despre autor

Tags: , ,

Catalin Stoica

Catalin Stoica

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap