Benitez: NU pentru Paul Pogba, DA pentru Marco Verratti

Real Madrid pare sa-si schimbe planurile. Saptamana viitoare isi va anunta noul antrenor, iar posibila lista cu achizitii a fost deja discutata cu Rafa Benitez. Conform unor informatii de ultima ora, Florentino Perez i-ar fi transmis viitorului tehnician blanco faptul ca are posibilitatea de a-l achizitiona in aceasta vara pe internationalul francez, Paul Pogba, dupa ce a avut o prima discutie cu oficialii clubului Juventus Torino chiar la finalul partidei din semifinalele Ligii Campionilor.

Benitez a raspuns insa, din informatiile noastre, negativ. Si nu neaparat pentru ca nu si-ar dori un fotbalist precum Pogba ci pentru ca il considera mult prea scump. Tehnicianul madrilen a transmis prin agentul sau, Garcia Quillon, ca suma vehiculata in jurul lui Pogba este mult prea mare si ca ar prefera ca Real Madrid sa se reorienteze catre italianul Marco Verratti, jucator aflat si el pe lista lui Florentino Perez. Informatia nu ne-a fost inca oficial confirmata, dar este foarte posibil ca in zilele urmatoare o mare publicatie spaniola sa confirme exact aceasta discutie.

In cursul zilei de ieri, Real Madrid a emis un comunicat de presa prin care respinge ideea achizitionarii lui Paul Pogba, negand interesul pentru internationalul francez, un aspect putin obisnuit pentru un club ca Real Madrid care emite comunicate de presa doar in situatii de urgenta. Unul dintre obiectivele acestui comunicat pare sa fie transmiterea catre italianul Marco Verratti a faptului ca el este principala tinta a gruparii blanco pentru aceasta vara. Conform aceleiasi surse, in cazul in care negocierile pentru Marco Verratti vor esua, Real Madrid va incerca achizitionarea lui Javi Martinez de la Bayern Munchen, jucator de asemenea pe placul tehnicianului madrilen, Rafa Benitez.

Despre autor

Tags: , , ,

Florin Codreanu

Florin Codreanu

Hala Madrid y nada mas!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap