Benzema: “Am o medie buna de goluri…dar cand langa tine e unul care da 50 pe sezon…”

Karim Benzema a fost intervievat de cei de la Canal + despre situatia lui de la echipa nationala si despre relatia cu starul portughez, Cristiano Ronaldo. Benzema a analizat cu umor situatia sa la capitolul goluri marcate si a vorbit la superlativ despre Kylian Mbappe. Iata ce a raspuns atacantul merengue:

“Eu si Cristiano ne intelegem foarte bine. Imi place mult sa joc alaturi de el. Ii place sa joace din devieri, dintr-o atingere. E putin mai egoist decat mine, dar e normal. Nu ma deranjeaza, la final, aportul lui e foarte important pentru echipa”

“Real Madrid este echipa cu cea mai mare presiune. Cred, de altfel, ca acesta este cel mai dificil lucru aici: presiunea! Dezbaterile se nasc zilnic pentru ca ziarele sa se poata vinde, dar eu m-am obisnuit deja. Sa ma intorc intr-o zi la Lyon? Aici, am lasat o cariera frumoasa in spate, dar acum sunt la Madrid. Nu exista ceva mai bun”

“Eu marchez, dar cand alaturi de mine exista un fotbalist care da minim 50 de pe sezon 😀 … Va dati seama? Inainte, existau atacanti uriasi care marcau 25 de goluri si erau considerati zei. Acum…”

“Atat timp cat Deschamps este selectioner, nu am nicio sansa sa revin la echipa nationala. Au trecut mai mult de doi ani…L-am respectat si stiu ca si el ma respecta foarte mult inainte…apoi mi-a intors spatele. Cand doreste ne putem intalni”

“Mbappe este un jucator extraordinar, ma impresioneaza. Este foarte tanar, agil si cand are mingea mereu se intampla ceva. Nu e nevoie sa-l vad la nationala ca sa ma pot pronunta, l-am vazut in Champions League si ceea ce face el la 18 ani este uluitor”

Despre autor

Tags: , , ,

Angelito

Angelito

"En el fĂștbol, el pĂșblico se cansa de sus grandes figuras antes que Ă©stas empiecen a fallar." - Don Santiago Bernabeu

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap