Bomba de la El Chiringuito: “Cristiano Ronaldo vrea sa plece de la Real Madrid!”

Cristiano Ronaldo vrea sa plece in vara, de la Real Madrid. Cel putin asta sustine Edu Aguirre, jurnalist la El Chiringuito.

Informatia pare sa fie una prea putin credibila in acest moment, atunci cand o auzi prima data. Analizand-o ceva mai atent, perceptia s-ar putea schimba din varii motive.

Unul dintre ele se leaga de faptul ca Edu Aguirre este un jurnalist apropiat de Florentino Perez, detaliu destul de cunoscut in Spania. Si nu doar de Florentino, presedintele gruparii blanco, ci si de Jose Angel Sanchez, Directorul General al Clubului si un apropiat al familiei jurnalistului.

Plecand de la aceasta idee, informatia aruncata aseara in media de Edu Aguirre poate fi interpretata diferit. Sansele ca aceasta sa fie una falsa, sunt mult mai reduse decat sansele ca informatia sa fie reala. Dar, ramane de analizat motivul din spatele ei.

Fie Edu Aguirre a avut o astfel de informatie puternica si n-a rezistat tentatiei de a o aduce in prim plan. Fie, Aguirre este “unealta” oficialilor blanco, oficiali care incearca sa-l presioneze astfel pe Ronaldo.

“Cristiano nu se simte sprijinit si nici protejat de club”

Ce spune de fapt Edu Aguirre? “Cristiano i-a anuntat pe oficialii clubului ca isi doreste sa plece de la Real Madrid in vara. El a refuzat oferta facuta de club pentru prelungirea contractului, una superioara din punct de vedere financiar. Dar, pentru Cristiano, nu este vorba de bani. Nu salariul il afecteaza, ci lipsa de sprijin, de sustinere. Cristiano trece prin momente dificile si nu s-a simtit nicio clipa sprijinit de catre Real Madrid. El le-a transmis oficialilor clubului ca nu accepta oferta de marire de contract si ca prefera sa-l lase sa plece in vara, pentru o suma modica. Ronaldo se simte iubit si respectat de catre suporteri, nu are nicio legatura cu madridismul. Dar are o legatura cu faptul ca la Real Madrid ar fi trebuit sa primeasca o sustinere publica mai mare. Din informatiile mele, sunt jucatori in vestiarul echipei care nu sunt de acord ca Ronaldo sa primeasca o noua maririre a contractului. Oficialii i-au spus . Cristiano nu se protejat de club, nu simte afectiune. Decat din partea fanilor in acest moment.”

Un alt detaliu pe care Aguirre l-a scos in evidenta se leaga de politica de transferuri a Madridului: “Este un alt motiv de nemultumire. Dincolo de ceea ce scrie presa, Cristiano a aflat de la oameni din club tot felul de nume. Jucatori care ar ajunge la Madrid ca sa-l inlouiasca. O considera o lipsa de respect. Cristiano spune <am aproape 10 ani in care mi-am dat viata aici, pentru Real Madrid. Mi-am lasat sufletul pe teren pentru Real Madrid. Si am facut multe, pentru Real Madrid. Sunt madridista, sunt parte din club, nu e normal sa fiu atat de putin sprijinit. Inteleg care e situatia, dar permiteti-mi sa plec in vara pe o suma normala. Raspunsul lui Florentino a fost un categoric NU! Dezmagirea e mare pentru Ronaldo, pentru ca el crede ca oficialii nu-l apreciaza, la acelasi nivel cu fanii. El madridista, e un madridista convins. “. 

Cristiano: din nou, tata!

Nu stim cat e de veche aceasta discutie dintre Cristiano si oficialii clubului si nici daca Edu Aguirre are dreptate. Certe par totusi cateva detalii importante. Unul dintre ele este legat de faptul ca Real Madrid nu are in acest moment o atmosfera tocmai familiala. In schimb, un alt detaliu clar/cert este ca Ronaldo are toate motivele din lume sa fie fericit. A devenit tata, dupa ce iubita sa Georgina a dat nastere primului copil nascut pe cale naturala in familia legendarului numar 7 merengue.

A Alana Martina acaba de nascer! Tanto a Geo como a Alana estão muito bem! Estamos todos muito felizes! ❤️

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Despre autor

Tags: , ,

Realmadrid.com.ro

Realmadrid.com.ro

Ser del Madrid es saber que ya eres el mejor en algo

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap