Bursa zvonurilor (2) – Suso, surpriza pe care o pregateste Lopetegui?

Suso

Onda Cero prin emisiunea El Transistor, informeaza ca Real Madrid a facut o oferta de 40 de milioane de euro pentru portarul Alisson Becker de la AS Roma. Jose Ramon de la Morena, jurnalistul care a oferit informatia, sustine ca intre Real si Roma diferentele sunt mari in ceea ce-l priveste pe Alisson. Portarul este evaluat de gruparea italiana la minim 80 de milioane de euro, suma pe care Real Madrid nu este dispusa sa o ofere. In aceste conditii, varianta Thibault Courtois capata din ce in ce mai mult contur, pentru ca belgianul poate fi adus pe o suma mult mai mica.

Cei de la AS ne anunta ca Napoli ar fi pe urmele lui Karim Benzema. Atacantul este dorit in mod express de fostul sau antrenor, Carlo Ancelotti. Din primele informatii, Real Madrid nu va accepta o oferta sub 50 de milioane de euro pentru atacantul sau, o suma considerata mare de Aurelio de Laurentiis, care-si justifica nemultumirea prin faptul ca Benzema are deja 31 de ani si un salariu de 8.5 milioane de euro pe sezon. Salariul mare pentru gruparea napoletana.

Internationalul spaniol, Jesús Joaquín Fernández Sáenz de la Torre, mult mai cunoscut sub numele de Suso, ar fi fost propus de agentul sau clubului Real Madrid. Suso, jucator care a mai fost dorit de Real Madrid la varsta de 16 ani, dar care atunci a ales Liverpool, joaca in prezent in Italia la AC Milan, echipa pentru care in 95 de partide a marcat de 15 ori.

La 24 de ani, Suso poate fi o alternativa pentru Julen Lopetegui atat ca mijlocas, cat si ca aripa sau varf fals. El a mai evoluat sub comanda lui Lopetegui la echipele de tineret ale Spaniei, fiind campion european la categoria sub 19 ani si capitan la nationala Under 20 in aceeasi echipa cu Jese si Deulofeu.

Despre autor

Tags: , , , ,

The Real Riley

The Real Riley

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap