Bursa zvonurilor – Achraf dorit de Borussia Dortmund, Real interesata de Quintero

Quintero

Cotidianul german BILD dezvaluie interesul manifestat de Borussia Dortmund pentru fundasul lateral dreapta marocan, Achraf Hakimi. Jucatorul ar putea fi subiectul unui imprumut in Germania, cele doua cluburi discutand in ultimele zile o posibila intelegere.

AS ne anunta ca Real Madrid a pus ochii pe Juan Quintero, mijlocasul columbian care a impresionat la turneul final. Quintero apartine de FC Porto, dar este imprumutat la River Plate. Argentinienii il pot cumpara definitiv pentru numai 3.7 milioane de euro, pana maine. De Quintero s-a aratat deja interesata si Tottenham Hotspur.

Mateo Kovacic ar putea parasi in vara Realul. Croatul, care si-a pierdut locul de titular si in nationala Croatiei a recunoscut public ca “probabil cea mai buna solutie ar fi sa plec de la Real”. Cu toate acestea, Madridul nu vrea sa-l cedeze definitiv si discuta un imprumut al sau, dar si un transfer cu clauza de rascumparare. Juventus Torino este echipa cea mai interesata de serviciile sale, dar in ultimele zile au aparut informatii legate si de Inter Milano, AS Roma, Liverpool sau Napoli.

Pe RealMadrid.com.ro bursa zvonurilor va continua in aceasta perioada. Atunci cand avem o informatie insa cu caracter sigur o vom prezenta intr-un articol separat. Va invitam sa tratati aceasta sectiune cu rezervele de rigoare. Hala Madrid!

Despre autor

Tags: , , , , ,

The Real Riley

The Real Riley

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap