Carlo Ancelotti: “Eu n-am auzit fluieraturile. Publicul ne-a sustinut cand am avut nevoie!”

Carlo Ancelotti, antrenorul lui Real Madrid a oferit câteva declaraţii după primul meci din noul sezon, disputat în compania celor de la Cordoba. Iată ce a spus antrenorul italian:

Schimbarea lui Arbeloa: „ Scăzuserăm puţin ritmul şi am făcut schimbările pentru a oferi mai multă vitalitate echipei, nu a fost o decizie tactică.”

Evoluţia lui Benzema: „ Cred că a jucat foarte bine. Când un atacant ca Benzema marchează, toată lumea este foarte mulţumită. Eu am apreciat întotdeauna calităţile sale, chiar şi atunci când nu a înscris goluri. Ar fi fost îngrijorător ca echipa să fie acum în vârf de formă. Trebuie să punem mai multă viteză în jocul nostru. Era important să începem campionatul cu o victorie şi, chiar dacă aceasta a fost obţinută cu suferinţă, totul a ieşit bine.”

Analiza jocului: „ Am controlat bine partida. Încercăm să combinăm posesia cu atacurile directe. Cred că echipa a fost echilibrată.”

Fluierăturile din stadion: „ Nu ştiu, eu nu am auzit fluierături. Dimpotrivă, cand aveam nevoie, publicul ne-a susţinut.”

Starea fizică a lui Cristiano: „ Nu e in forma optimă, nimeni nu e acum. Am lucrat mult exerciţii de efort aerob, avem nevoie de mai mult ritm. Săptămâna aceasta vom lucra la alte aspecte.”

Fundaşii centrali: „ Pepe şi Ramos sunt o garanţie, însă nu poate ieşi totul bine mereu. Din când în când, jucătorii mai fac şi greşeli, însă am cea mai bună pereche de centrali din lume.”

Poziţia lui James în teren: „ Sunt convins că cei trei atacanţi nu pot juca toate partidele, e imposibil. Pentru moment, încercăm să îl folosim pe James pe o poziţie mai retrasă. Trebuie să se obişnuiască, însă are calitate pentru a juca bine pe acest post.”

Suferinţa din joc: „ S-a simţit oboseala, de pe 12 august am jucat trei partide şi nu e uşor să joci la trei zile încă din pretemporada. Însă am avut controlul meciului.”

Lotul: „ Am pierdut un jucător, însă cred că avem oameni care se pot descurca în situaţii diverse. Mijlocaşii pot juca orice. Cred că avem tot ce ne trebuie în echipa de acum.”

Xabi Alonso: „ A jucat două partide la rând, din Supercupă, şi am vrut să îl odihnesc. E greu să fie la un nivel bun odată la trei zile. Asta este ideea pe care o urmez, să avem un mijloc de calitate la fiecare meci. Titlurile vin când se combină echilibrul cu calitatea.”

Despre autor

Tags: , , , , , , , ,

bembiluna

bembiluna

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap