Transfer record: Angel di Maria la Manchester United pentru 88 de milioane de euro!

Angel di Maria va fi cel mai probabil anuntat drept noul jucator al lui Manchester United. “Transferul argentinianului aduce in conturile clubului Real Madrid o suma absolut impresionanta: 88 de milioane de euro” anunta presa engleza si postul de radio Cadena COPE.

Argentinianul devine astfel cel mai scump jucator vandut vreodata de gruparea de pe Santiago Bernabeu. Fideo a efectuat conform aceleiasi surse spaniole vizita medicala in Anglia si foarte probabil astazi va fi anuntat ca jucator al “diavolilor”. Di Maria va purta la Manchester United tricoul cu numarul 7.

Interesant este ca Real Madrid a reusit sa introduca in acest transfer si cateva variabile, care ar putea duce transferul la aproape 95 de milioane de euro, daca Di Maria va cuceri spre exemplu Liga Campionilor cu Manchester United in urmatorii cinci ani de zile. In aceasta vara, madrilenii i-au vandut pe langa Di Maria pe Alvaro Morata (20 de milioane de euro), Diego Lopez (4 milioane de euro), Jesus Fernandez (1,5 milioane de euro) si Casemiro (imprumut).

Despre autor

Tags: , , ,

Florin Codreanu

Florin Codreanu

Hala Madrid y nada mas!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap