Carlo Ancelotti: “La Decima a fost cea mai importanta victorie din cariera mea!”

Carlo Ancelotti a vorbit astazi despre apropiatul meci din Supercupa Europei contra Sevillei. Tehnicianul italian este convins ca elevii sai vor da totul pentru primul trofeu pus in joc in sezonul 2014-2015. Iata cele mai importante declaratii ale omului care a adus La Decima in vitrina de pe Santiago Bernabeu:

“Este un meci important pentru ca este o finala de competitie internationala. Este ceva special, pentru ca este primul meci oficial dupa un Campionat Mondial in care multi dintre baietii mei au evoluat. Nu va fi deloc usor sa pregatesc un astfel de meci, dar ne dorim sa castigam trofeul”

“Cand joci o finala europeana, te pregatesti pentru a da totul si a castiga. Ca in orice finala, este clar ca nu va fi deloc usor, cu toate ca suntem favoriti, pentru ca suntem Real Madrid. “

“FC Sevilla este o echipa care a facut un sezon trecut excelent. A castigat Europa League cu un grup de jucatori muncitori care au adus pe merit acest trofeu in Spania. Cred ca este o echipa care s-a schimbat putin in aceasta vara, as spune chiar ca in unele aspecte, pare o echipa cu destule necunoscute. A pierdut cativa jucatori importanti, dar au sosit altii interesanti. Vom vedea ce va fi”

“Planurile noastre s-au schimbat putin pentru ca a trebuit sa acordam ceva mai multa vacanta unor jucator, care au evoluat la Cupa Mondiala. As spune ca n-am avut suficient timp pentru a pregati un prim trofeu important al acestui sezon, asa ca va trebui sa dam totul. Si trebuie sa dam totul si in pregatirea pe care o vom desfasura in toata aceasta luna august pentru a pregati cat se poate de bine noul sezon competional”

“Am facut un sezon trecut bun, am castigat Cupa Regelui si cel mai important, am castigat Cupa Campionilor. Dupa ce am reusit sa ne indeplinim acest obiectiv toata atentia noastra s-a indreptat spre noul sezon care sta sa inceapa. Aspiram la toate trofeele puse in joc, este filosofia acestui grandios club. Mereu exista aceasta dorinta de a continua si de a incerca sa imbunatatesti palmaresul celui mai titrat club din lume”

“La Decima a fost foarte importanta pentru mine, in special pentru ca la inceputul sezonului cu totii ne gandeam la acest obiectiv. Eu imi doream sa castiga La Decima, clubul la fel. Sa castig acest trofeu a fost cu siguranta pentru mine cea mai importanta victorie pe care am obtinut-o in cariera mea. Dar n-a fost un succes individual”

“Nicio echipa n-a reusit sa-si pastreze titlul castigat cu un an in urma in Liga Campionilor. Stim ca va fi extrem de dificil. Cred ca punctul nostru de referinta este acum faptul ca baietii si echipa se simt mult mai siguri, au mai multa incredere in ei datorita acestor succese recente. Cred ca acest aspect ne va ajuta foarte mult in viitoarea editie de Liga Campionilor.”

Despre autor

Tags: , , ,

Florin Codreanu

Florin Codreanu

Hala Madrid y nada mas!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap