Carlo Ancelotti: “Mingea nu a circulat bine azi, nimic nu a iesit bine!”

Real Madrid a pierdut derby-ul Capitalei contra rivalilor de la Atletico de Madrid cu scorul de 0-4. La finalul partidei, cativa dintre protagonisti au facut declaratii. Pentru inceput, va prezentam amanunte din conferinta de presa sustinuta la finalul jocului de italianul, Carlo Ancelotti:

Cheia înfrângerii: „ Este foarte simplu. Atletico a meritat să câştige, pentru că a câştigat în toate aspectele jocului: luptă, intensitate, fotbal, tot. Va trebui să analizăm în următoarele zile ce s-a întâmplat. Ne pare foarte rău. E clar că trebuie să schimbăm această atitudine, pentru a nu se mai repeta şi în alte partide. Am greşit tot, am ajuns mereu prea târziu în fazele de joc, niciun jucător nu a făcut o partidă bună.”

Meciul în sine: „ Am jucat rău, însă suntem încă pe primul loc în ligă, iar eu nu voi face caz din această partidă. A fost clar cel mai rău, cel mai slab meci al nostru. Însă am încredere în aceşti jucători. Am avut o reacţie bună după meciul de pe Anoeta, în tur, şi acum trebuie să o regăsim. Sunt sigur că toţi jucătorii au înţeles asta foarte bine.”

Atletico a condus tot jocul: „ Au jucat mult mai bine decât noi, însă facem calculele la finalul sezonului.”

Cum va gestiona acest eşec: „ Nu voi uita acest meci, pentru că trebuie să ne analizăm greşelile şi să ne îmbunătăţim. Nu e normal să jucăm cum am făcut-o azi, iar antrenorul trebuie să îşi asume ceea ce s-a întâmplat.”

Unde au apărut problemele: „ Mingea nu a circulat bine azi, nimic nu a fost bine.”

Ce ar fi trebuit să schimbe: „ Formula de echipă introdusă în teren era clară şi cea mai logică. L-am folosit pe Khedira să blocheze fazele fixe, pentru că nu aveam destulă înălţime. Ceea ce mi se pare anormal a fost lipsa de atitudine şi de poftă de joc a întregii echipe.”

BBC: „ Cu această linie ofensivă, am câştigat Mondialul Cluburilor şi UCL. E o întrebare fără rost. Dacă sunt ok fizic, vor juca mereu.”

Meritul lui Atleti sau vina lui Real? „ Au fost mai buni în toate aspectele azi şi era normal să câştige, însă mai avem mult de jucat din acest sezon. Deciziile se vor lua la final.”

Resemnare: „ Trebuie să evaluăm ce s-a întâmplat cu calm şi la rece, să ne dăm seama de ce s-a întâmplat aşa ceva.”

 

Despre autor

Tags: , ,

bembiluna

bembiluna

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap