Cristiano Ronaldo: “Nu am văzut niciodată echipa în acest fel!”

Cristiano Ronaldo

Câţiva dintre jucătorii blanco au comentat înfrângerea de pe Calderon, precum si directorul blanco, Emilio Butragueno. Iată declaraţile lor:

Emilio Butragueno: „ Ne pare extrem de rău şi cerem iertare fanilor pentru ceea ce s-a întâmplat. A fost neaşteptat şi foarte dur, însă astfel de lucruri se întâmplă în fotbal. Acum trebuie să ne recuperăm, să fim uniţi pentru a aduce din nou echipa la nivelul la care a fost mare parte a sezonului. Atletico a fost mai bună. Ne-a surclasat în toate aspectele, au marcat repede două goluri şi şi-au făcut meciul uşor. În plus, s-au apărat bine şi au obţinut un rezultat meritat. În general, nimic nu ne-a ieşit azi, dar mai ales în atac, unde avem jucători de clasă mondială, dar nici ei nu au făcut nimic notabil. Însă toţi câştigăm şi, la fel, toţi suntem de vină când pierdem. Trebuie să rămânem uniţi şi să ne concentrăm pe următoarea partidă.”

Iker Casillas: „ Îi felicităm pe Atletico, nu avem altceva de spus. Este o înfrângere dură, care ne doare. Adversarii au meritat să câştige. Le cer scuze fanilor în numele meu şi al colegilor mei. La primul gol nu am văzut traiectoria mingii, a venit printre picioarele lui Nacho sau a atins-o Varane, însă sunt sigur că nu a fost o greşeală a mea. Am luat cu umor scandările fanilor (după primul gol, fanii lui Atleti au strigat „Iker, Iker”). Trebuia să terminăm partida în cea mai bună formă după ce am luat două goluri, însă nu a fost aşa.”

Cristiano Ronaldo: „ Real Madrid nu poate pierde cu 4-0 de la nicio echipă din lume, niciodată. Am făcut o partidă dezastruoasă. Ne-a lipsit tot, inclusiv pofta de joc, nu am fost proaspeţi nici fizic, nici mental. Atletico ne-a dominat din primul până în ultimul minut. Trebuie să muncim, să ne antrenăm mai serios şi să redevenim echipa care am fost o mare parte a acestui sezon. Poate că unii dintre jucători au fost obosiţi, a fost destul de puţin timp de odihnă în acest campionat. Meciul cu Sevilla a fost greu şi nu s-a putut face recuperarea necesară. Nu am văzut niciodată echipa în acest fel. Nu cred că această înfrângere ne va afecta parcursul în Liga, sunt sigur vă putem câştiga titlul. Suntem lideri şi trebuie să privim spre viitor cu speranţă. Trebuie să ne îmbunătăţim tot jocul, pentru că e clar că nu suntem într-un moment bun, de la Crăciun încoace.”

Karim Benzema: „ A fost un meci foarte slab din partea noastră. Atletico a făcut o partidă foarte bună, suntem trişti, dar sperăm să câştigăm în următorul derby. Le cer scuze fanilor. O să muncim toţi pentru a face uitat acest dezastru. Ştiu că toţi vor zice că nu am vrut să câştigăm, însă nu e aşa, am făcut un meci foarte, foarte slab. Mereu vrem să câştigăm dar azi nu ne-a ieşit absolut nimic. Suntem încă pe primul loc, avem un meci greu cu Deportivo şi o săptămână de muncă pentru a câştiga duminica viitoare.”

Dani Carvajal: „ În primul rând, vreau să cer scuze fanilor lui Real Madrid. Nu am fost la înălţimea jocului şi trebuie să îi felicităm pe adversari, pentru ca au fost mai buni decât noi. Trebuie să uităm cât mai repede acest meci şi acest rezultat. Probabil că au fost cele mai proaste 30 de minute pe care le-am făcut în prima repriză, pentru că nu am avut nicio ocazie, iar lor le-am oferit oportunitatea de a marca. E devreme să facem acum o analiză, la cald, însă acest rezultat ne afectează foarte mult. Au câştigat ultimele meciuri împotiva noastră şi trebuie să schimbăm această situaţie, pentru că sunt sigur că putem. Nu e un meci eliminatoriu, însă nu putem nega faptul că ne doare ce s-a întâmplat azi. E adevărat că în acest moment ei sunt echipa cea mai bună din capitală, însă aşteptăm finalul sezonului pentru a număra titlurile obţinute.”

Despre autor

Tags: , , , , , ,

bembiluna

bembiluna

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap