Cele 12 dorinte ale madridistilor pentru anul 2016

Real Madrid are multe obiective pentru anul care tocmai a inceput. Dupa un 2015 de uitat, fanii viseaza la un 2016 de vis. Pentru ca aceasta dorinta sa devina realitate, trebuie sa se implineasca 12 obiective sau macar o mare parte dintre ele.

 1. Castigarea trofeelor

Titlurile, ca in fiecare sezon, reprezinta un obiectiv major al clubului si in 2016. Dupa ce a pierdut competitia in Cupa Regelui la masa verde si chiar daca clubul va incerca sa castige in instanta dreptul de a participa in aceasta competitie, raman provocarile castigarii La Liga si a meciurilor din UCL, in incercarea de a obtine macar unul dintre titlurile importante ale anului, daca nu pe amandoua. Astfel, campionatul si UCL raman cele doua mari tinte ale sezonului pentru toti fanii.

2. Oprirea campaniei de presa impotriva clubului

Desi pare mai degraba un vis frumos, toti spera ca presa va inceta manevrele de manipulare si de dezinformare, reluandu-si menirea normala de a prezenta informatie adevarata, corecta, intr-o maniera responsabila. Asocierea Real Madrid TV cu TDT poate fi un factor care sa risipieasca ceata mediatica toxica din jurul clubului.

3. Bucurie pe Santiago Bernabeu

Castigarea partidelor si a titlurilor este foarte importanta, insa suflarea madridista nu accepta ca aceste victorii sa vina oricum. Publicul de pe Bernabeu isi doreste sa vada spectacol, iar aceasta multumire a fanilor trebuie sa fie cap de lista pentru toti membrii echipei. Visul fanilor este sa vada un Real Madrid grandios din punct de vedere al jocului in 2016, caci pare ca acesta este ingredientul care trebuie sa stea la baza succesului in acest sezon.

4. Pique, redus la tacere prin joc si prin victorii

Daca exista o persona non grata la Madrid in aceste zile, aceea este Gerard Pique. Madridismul isi doreste mult ca acestuia sa ii fie inchisa gura, insa nu oricum, ci prin victorii pe teren care sa demonstreze superioritatea clubului blanco. Real Madrid trebuie sa adune succesele, pentru ca obraznicia catalanului sa inceteze si pentru a se obtine revansa atat de dorita.

5. Pichichi pentru Cristiano

Este un obiectiv secundar, insa fanii isi doresc sa il vada pe Ronaldo marcand goluri din toate pozitiile, sa il vada castigand inca o data titlul de golgheter in La Liga, alaturi de Gheata de Aur si de Balonul de Aur.

6. Titlul Zamora pentru Keylor

Dincolo de marcarea multor goluri, Real Madrid trebuie sa incaseze cat mai putine. Ne dorim un atac bun, insa, in aceeasi masura, si o aparare buna, care sa il ajute pe Navas sa obtina titlul de cel mai bun portar al competitiei interne.

7. Echipa cu cele mai multe goluri in Europa

Madridistilor le place ca Real Madrid sa fie regina Europei, insa acest titlu trebuie aparat pe vechiul continent in fiecare an. Fanii isi doresc mult ca, in urma golurilor din competitia suprema europeana, sa vina La Undecima, iar Real sa castige din nou titlul de echipa care marcheaza cele mai multe goluri. Pana acum, in UCL, parcursul echipei a fost impecabil.

8. Vindecarea obsesiei accidentarilor

Unul dintre factorii care au afectat enorm echipa in anul trecut a fost numarul enorm de accidentari. Sunt putini cei care nu au trecut pe la infirmerie in 2015, iar forma fizica excelenta a tuturor membrilor lotului este un factor cheie in obtinerea trofeelor.

9. Pastrarea locului intai in incasari, la nivel economic

Aspectul sportiv este cel mai important, insa cel economic este, de asemnea, hotarator. Real Madrid isi doreste sa fie numatul unu in ambele domenii si, desi primordiale sunt victoriile sportive, pastrarea locului intai la incasari sustine aceasta dorinta.

10. Deblocarea proiectului noului Santiago Bernabeu

Unul dintre punctele de interes major ramane renovarea stadionului si transformarea acestuia intr-unul dintre cele mai moderne din lume. De altfel, in lunile urmatoare, se va afla care este stadiul proiectului si, sa speram, se vor incepe lucrarile.

11. Castigarea Euroligii la baschet, in al doilea an consecutiv

Sectia de baschet a clubului a devenit din ce in ce mai importanta in ultimii ani. Titlul european suprem castigat in 2015 a demonstrat fanilor ca acest sport poate aduce mari satisfactii tuturor madridistilor. Astfel, de la venirea lui Pablo Laso, echipa se lupta pentru toate trofeele puse in joc, iar acest lucru da incredere intregii suflari blanco.

12. Cresterea valorica a echipei de tineret, Castilla

In final, dar nu in cele din urma, fanii isi doresc ca a doua echipa de fotbal a Realului, Castilla, sa reuseasca sa promoveze in Segunda Division. Cea mai buna cantera din lume trebuie sa fie cat mai sus posibil, in Liga Adelante, iar Zidane si echipa sa fac o treaba buna pentru a implini si acest obiectiv al celui mai mare club din lume.

Despre autor

Tags: , ,

bembiluna

bembiluna

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap