Conferința de presă a lui Carlo Ancelotti după El Clasico

Carlo Ancelotti a comentat jocul echipei sale în cel mai recent El Clasico, disputat pe Camp Nou și pierdut de echipa madrilenă cu scorul de 2-1.

Analiza partidei: S-au confruntat două echipe de un nivel foarte înalt. În ceea ce privește jocul nostru, consider că am jucat foarte bine timp de aproape o oră, până la al doilea gol primit. După acest moment, meciul s-a complicat destul de mult. În prima repriză, ne-am făcut foarte bine treaba. Am contat mult în atac, însă ne-a lipsit finalizarea. Am jucat o oră foarte bine și o jumătate de oră nu așa de bine.

Echipa și-a recăpătat încrederea, în ciuda înfrângerii? Am făcut o partidă bună, acum trebuie să continuăm pe aceeași idee. Echipa și-a îmbunătățit mult jocul, însă cucerirea titlului a devenit destul de dificilă. Barca are un avantaj, însă nu trebuie să renunțăm. Mai ales datorită felului în care am jucat în prima repriză.

Se vor concentra pe UCL? În acest moment, nu putem spune că Liga este pierdută. Barca e în fața noastră, dar în fotbal se pot întâmpla multe. Nu vom considera doar UCL o prioritate.  .

Fazele fixe: Și ei au probleme la astfel de faze, așa cum avem și noi. Nu cred că s-au făcut greșeli din acest punct de vedere.

Echipa a jucat mai bine pentru că s-a utilizat un 4-4-2 mai clar, cu Bale ajutând apărarea? Am jucat așa cum o facem mereu. Nu ne iese mereu, dar încercăm să formăm două linii de patru jucători. Bale a coborât, pentru că Alba a pus presiune foarte mult.

Cum vă explicați căderea din ultima jumătate de oră? Nu cred că a fost o problemă fizică, ci una care a ținut de mental. Nu mai aveam aceeași idee de joc ca la începutul partidei. Ultimele 30 de minute nu ne-au ieșit la fel ca în prima parte.

Sunteți afectați? Suntem afectați, însă cred că e important că am rămas cu o senzație bună la final, pentru că am jucat bine și cred că trebuie să avem încredere în desfășurarea ultimei părți a campionatului.

Cristiano a marcat din prima atigere. Își schimbă profilul? Nu cred că putem vorbi despre asta. Cristiano a făcut un joc complet. A muncit mult, a tras periculos la poartă, a marcat un gol.

S-a observat oboseala la Kroos și la Modric? Se poate, cei doi au muncit foarte mult. Jocul mijlocașilor a fost foarte important. Au jucat foarte bine și trebuie să ne imaginăm că la final au fost foarte obosiți.

Despre autor

Tags: , ,

bembiluna

bembiluna

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap