Conferinta de presa a lui Carlo Ancelotti inaintea meciului cu Malaga

Antrenorul lui Real Madrid, Carlo Ancelotti, a susținut conferința de presă dinaintea meciului cu Malaga, de pe teren propriu. Printre altele, tehnicianul italian a discutat situația lui Benzema, continuitatea sa pe banca Realului și disputa lui Iker Casillas cu o parte a fanilor merengue.
Malaga: Este un adversar periculos, pentru că a jucat foarte bine de multe ori. Faptul că au câștigat la Barcelona ne face să ne gândim serios la acest meci și să fim foarte concentrați. Nu am vorbit despre returul de miercuri în vestiar, pentru că avem nevoie să facem o partidă bună cu Malaga, așa că ne concentrăm pe liga spaniolă acum.

Karim Benzema: Nu va putea juca sâmbătă, însă va fi apt de joc pentru returul cu Atletico. Vom folosi, însă, cel mai bun 11 împotriva Malagăi, o echipă care joacă foarte bine și care pune probleme.

Viitorul său și al lui Iker Casillas la echipă: Mă văd în continuare la Real Madrid, la fel și pe Iker și pe toți ceilalți care își fac bine treaba. De fapt, această întrebare nu este importantă acum. Suntem concentrați asupra finalului de sezon.

Egalul fără gol de pe Calderon: Pe mine mă bucură faptul că echipa a jucat bine, este maximum pe care îl pot cere. Apoi, trebuie să constatăm că nu este un rezultat rău, căci jocul echipei mi-a lăsat o impresie foarte bună.

Isco rezervă: Nu cred că el consideră că și-a pierdut postul, pentru că a jucat în meciul anterior, din liga internă. Nu mai sunt meciuri importante și mai puțin importante. Isco este bine, în formă bună și îl pot folosi în orice moment, la fel ca pe toți ceilalți jucători din lot. El este mulțumit de situația lui și noi de el. A jucat mai mult și cu mai multă constanță decât anul trecut. Acum toți zic că își va pierde din calități dacă nu joacă o partidă, dar adevărul este că el e foarte important pentru noi, pentru că are calități extraordinare.

Coentrao, fără continuitate: Mâine vor juca cei care sunt în cea mai bună formă. Nu vom folosi jucători doar ca să le dăm minute, așa că Fabio nu va juca mâine.

Relația cu stadionul: Echipa își dovedește cea mai bună formă până acum și sunt convins că fanii vor continua să ne încurajeze și să ne ajute să câștigăm.

Chicharito sau Isco pentru mâine? Mă mai gândesc.

Lipsa rotațiilor: Nu regret deciziile luate.

Un portar mai bun decât Casillas: Nu mă interesează clasamentul portarilor, eu am trei foarte buni în echipă și sunt mulțumit de ei. Așa că cei mai buni trei portari din lume sunt cei trei pe care îi am la dispoziție. Nu am purtat nicio discuție pentru aducerea unui alt portar.

Schimbări în primul 11: Echipa se concentrează pe meciul cu Malaga, nu pe cel de miercuri. Avem motivația de a face ceea ce e bine pentru noi, de asta avem nevoie.

Va vedea meciul cu Barcelona? Nu, o sa merg cu voi la cinematograf. Fără glumă, nu cred că îl voi vedea, deși este o confruntare interesantă, pentru că voi pregăti duelul nostru cu Atletico.

Khedira a fost pe lista pentru meciul cu Atletico și Lucas Silva nu: Nu mă interesează stadiul contractului unui jucător când fac echipa, ci îi aleg pe cei care sunt mai pregătiți.

Despre autor

Tags: , ,

bembiluna

bembiluna

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap