Confesiunea lui Pogba. Încă un motiv pentru care francezul poate ajunge la Real Madrid

Paul Pogba continuă să facă ”ochi dulci”. Fotbalistul care l-a sedus pe Zinedine Zidane poate ajunge încă la Real Madrid, la finalul stagiunii actuale. Iar presa franceză și cea spaniolă, par tot mai sigure de această mutare pe care o pregătește antrenorul madrilenilor.


Campionul mondial este foarte entuziasmat de faptul că Real Madrid a redeschis pista. La 27 de ani, Paul Pogba este gata să facă cel mai important pas al carierei sale, și s-ar fi confesat că vrea să joace alături de Eden Hazard, starul adus vara trecută de Real Madrid pentru 100 de milioane de euro.

Pogba: ”Am suferit destul contra lui. Vreau să joc alături de el!”

Mijlocașul lui Manchester United și-a anunțat deja apropiații că vrea să plece de pe Old Trafford, iar una dintre motivațiile sale este faptul că vrea să lucreze alături de Zinedine Zidane.

Pe de altă parte, Pogba este foarte interesat să joace alături de Eden Hazard, unul dintre fotbaliștii săi preferați. Defensa Central anunță în exclusivitate că francezul ar fi declarat apropiațiilor săi că unul dintre obiectivele sale este să joace alături de belgian: ”Am suferit destul contra lui. Vreau să joc alături de el!” le-ar fi transmis francezul, prietenilor și apropiaților săi.

Cotat la 80 de milioane de euro, Pogba este dorit și de Juventus Torino. Francezul vrea să pună capăt aventurii sale la Manchester United, unde este convins că nu mai poate progresa. Mai mult accidentat în acest sezon Paul Pogba a bifat doar 610 de minute pentru gruparea britanică și a oferit două pase de gol, fără să marcheze vreodată.

Real Madrid speră să-l poată transfera pe Pogba pentru un preț mult mai mic, ținând cont de criza economică la nivel mondial. În cariera sa, francezul a jucat pentru Juventus și Manchester United. Are 65 de goluri marcate pentru cele două formații și 71 de pase de gol.

Despre autor

Tags: , ,

Florin Codreanu

Florin Codreanu

Hala Madrid y nada mas!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap