Contract record: ADIDAS da 140 de milioane de euro pe an pentru Real Madrid!

Real Madrid si Adidas sunt aproape de a inceia ceea ce poate fi numit cel mai important contract din istoria fotbalului legat de un provider de echipament sportiv si de un club de fotbal. Florentino Perez si oficialii renumitului brand au ajuns la un acord care ar putea aduce gruparii blanco 140 de milioane de euro pe sezon. Contractul poate fi chiar mai mare daca gruparea blanco ar castiga cel mai important trofeu continental. Castigarea Uefa Champions League pe durata contractului mareste conform presei spaniole suma incasata de Real Madrid conform noii intelegeri.

Real Madrid recupereaza astfel terenul pierdut in fata lui Manchester United care in vara trecuta a semnat un contract impresionant cu Adidas pentru 98 de milioane de euro pe sezon. Bayern Munchen a incheiat de asemenea vara trecuta un contract cu Adidas pentru 15 ani dar care insumeaza 60 de milioane de euro pe an urmand ca in ultimii ani sa atinga aproape 90 de milioane de euro.

Florentino Perez a reusit insa sa rastoarne din nou toate calculele si s-a inteles saptamana trecuta pentru un contract fara precedent in istoria fotbalului: 140 de milioane de euro pe an de la Adidas, ceea ce va aduce in vistieria clubului blanco peste 1.3 miliarde de euro pe durata acordului cu celebrul brand german. Perez a folosit cartea eficienta a pericolului care putea afecta parteneriatul dintre cele doua branduri, dupa ce alte nume uriase de pe piata (in frunte cu Nike) si-au manifestat dorinta de a sponsoriza Real Madrid. Adidas n-a intentionat insa nicio clipa sa renunta la cel mai important brand cu care s-a asociat, iar Florentino a obtinut astfel o suma incredibila.

Mai mult, noul contract va intra in vigoare foarte rapid, la finalul sezonului actual si il va anula pe cel scandent la 30 iunie 2020. Adidas a sponsorizat prima data Real Madrid intre 1980 si 1985, iar dupa aproape 10 ani alaturi de Hummel si Kelme, Real Madrid a revenit in 1999 la acordul cu celebrul concern german.

Despre autor

Tags: , ,

Realmadrid.com.ro

Realmadrid.com.ro

Ser del Madrid es saber que ya eres el mejor en algo

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap