Cosmarul de la Milano, primul pe lista de transferuri a lui Florentino Perez

Cu toate ca inca nu s-a definitivat stafful pentru sezonul viitor, iar antrenorul Pablo Laso ar putea fi inlocuit de la carma echipei de baschet a clubului nostru, Real Madrid Baloncesto si-a fixat deja primul obiectiv al campaniei de transferuri pentru aceasta vara. Este vorba despre cosmarul madrilenilor de la Milano, starul lui Maccabi tel Aviv, americanul Tyrese Ryce.

Omul care a condus Maccabi spre titlul european in acest sezon isi incheie angajamentul cu gruparea israeliana in cateva zile si deocamdata a refuzat prima propunere de prelungire primita din partea campioanei Europei. Jurnalistul David Pick noteaza ca Real Madrid a intrat deja pe fir si i-a propus lui Ryce un contract pentru doua sezoane plus inca un sezon optiune de prelungire. Aceeasi sursa sustine ca Ryce ar dori sa ramana totusi in Israel, considerand ca se va adapta greu unei noi mutari intr-o alta tara. Florentino Perez a fost impresionat de starul american care in finala de la Milano a marcat 26 de puncte pentru israelieni si a fost desemnat MVP-ul partidei.

Ryce are 27 de ani, s-a nascut in Richmond si masoara doar 1,85 cm. El a mai evoluat pentru colegiul din Boston apoi in Europa la Panionios, Artland, Lietuvos si Bayern Munchen. In 2009 a fost la un pas sa fie draftat de Charlote Bobcats in NBA, dar in cele din urma a ramas fara aceasta optiune.

Despre autor

Tags:

Florin Codreanu

Florin Codreanu

Hala Madrid y nada mas!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap